ΤΟΠΙΚΑ

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από το ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας

συγκέντρωση-ανθρωπιστικής-βοήθειας-118378

Στην πρωτοβουλία που ανέλαβε κεντρικά το Κίνημα Αλλαγής προκειμένου να συγκεντρωθεί ανθρωπιστική βοήθεια για τον Ουκρανικό λαό, συμμετέχει η νομαρχιακή οργάνωση Μαγνησίας.

Με ανακοίνωση της η Νομαρχιακή Επιτροπή καλεί τα μέλη και τους φίλους, «ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης, να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό τους και να στηρίξουν την δράση, για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας.(συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού και τροφίμων μακράς διάρκειας).

Η συγκέντρωση διαφόρων ειδών θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Μαρτίου, στα γραφεία της Ν.Ε. Αντωνοπούλου με Σωκράτους(2ος όροφος) και θα παραλαμβάνονται από τις 18:00-20:00.

Ειδικότερα, το ιατροφαρμακευτικό υλικό που θα συγκεντρώνεται θα είναι αποστειρωμένες γάζες, επίδεσμοι, ταινίες για συγκράτηση γαζών, μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, όπως παρακεταμόλη (πχ depon, panadol κ.α.), betadine, oινόπνευμα και σύριγγες.

Επίσης θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως κονσέρβες, γάλα (τύπου εβαπορέ), ελαιόλαδο, όσπρια, ζυμαρικά, ενώ από είδη ατομικής υγιεινής, υπάρχει ανάγκη για σαμπουάν, μωρομάντηλα, παιδικές πάνες, σερβιέτες κ.λ.π..

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2421305573 και 6972071361.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου