ΤΟΠΙΚΑ

Μεταφέρθηκε το «στέκι» από το πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου

μεταφέρθηκε-το-στέκι-από-το-πάρκο-αγ-118127

Εντατικοί έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου για να αποτρέψει συνωστισμό δημοτών εν μέσω καραντίνας

Σε εντατικούς ελέγχους στο πάρκο Αναύρου όπου φαίνεται να μεταφέρθηκε το… στέκι δημοτών μετά το κλείσιμο του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου και της παραλίας, προχωρούν υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου.

Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο εντεταλμένο για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη, τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση και το φαινόμενο να συχνάζουν στο πάρκο Αναύρου δημότες.

Πρόκειται ουσιαστικά για… μεταφορά του στεκιού από το πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου που έχει κλείσει με κόκκινα κιγκλιδώματα ήδη από την Δευτέρα 6 Απριλίου στο πλαίσιο της απόφασης για το κλείσιμο του παραλιακού μετώπου του Βόλου.

Όπως είναι γνωστό, ο περιορισμός αφορά το τμήμα της παραλίας από την είσοδο του λιμανιού, δηλαδή την οδό Κ. Καρτάλη μέχρι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (κτίριο Παπαστράτου) και από την οδό Φιλελλήνων, καθ όλο το μήκος του πάρκου του Αγ. Κωνσταντίνου μέχρι την προέκταση της οδού Περραιβού.

Οι ημέρες και ώρες απαγόρευσης ορίζονται μέχρι τη Δευτέρα 20 Απριλίου, για τις καθημερινές από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το πρωί της επομένης, και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου για τα Σαββατοκύριακα.

Το κλείσιμο της παραλίας πάντως επέφερε αυξημένη κίνηση και σε άλλους πεζοδρόμους ή δρόμους ήπιας κυκλοφορίας στην πόλη. Χαρακτηριστική ήταν η αυξημένη κίνηση τόσο στην Ερμού όσο και κατά μήκος της Ρήγα Φεραίου, την Κυριακή το απόγευμα, οπότε και δημότες έκαναν χρήση της κατ’ εξαίρεση μετακίνησής τους είτε για να βγάλουν το σκύλο τους βόλτα είτε για να περπατήσουν και να ασκηθούν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου