ΤΟΠΙΚΑ

Προσφορά της κίνησης «Μαζί για τον Βόλο» στο Γηροκομείο Βόλου

προσφορά-της-κίνησης-μαζί-για-τον-βόλ-117799

Η δημοτική κίνηση «Μαζί για το Βόλο» ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Γηροκομείου Βόλου για συγκέντρωση τροφίμων και με ανακοίνωσή της υποστηρίζει την ανάγκη για αλληλεγγύη και στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, με επικεφαλής τον Ιάσονα Αποστολάκη και παρουσία δημοτικών συμβούλων, επισκεφθήκαμε το Γηροκομείο Βόλου και παραδώσαμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώσαμε από μέλη και φίλους της παράταξης «Μαζί για το Βόλο», για τους 120 ηλικιωμένους συμπολίτες μας που ζουν εκεί.

Με αγάπη και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους της τρίτης ηλικίας, θελήσαμε να τους δείξουμε τα συναισθήματά μας, μεταφέροντας μέσω του Διευθυντή, Γιάννη Τρυφονόπουλου, και της κοινωνικής λειτουργού, Βάσιας Πανοπούλου, τις ευχές μας για το Πάσχα.

Το Γηροκομείο Βόλου, έχει ανάγκη από τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Πρέπει να το κρατήσουμε ζωντανό, γιατί είναι υπόθεση όλης της πόλης μας. Ας γίνουμε γι’ άλλη μια φορά, μια μεγάλη αλυσίδα Αγάπης και Αλληλεγγύης για όποιον συνάνθρωπό μας έχει την ανάγκη μας.

Κανένας δεν πρέπει να μείνει μόνος του σε αυτήν την κρίση. Πιστεύουμε πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε!»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου