ΤΟΠΙΚΑ

Παράσυρση ποδηλάτισσας από ΙΧ στη Λαμπράκη Γρηγορίου

παράσυρση-ποδηλάτισσας-από-ιχ-στη-λαμ-117482

Αμεση κινητοποίηση από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό 60χρονης ποδηλάτισσας σημειώθηκε την Παρασκευή το πρωί στα Παλαιά Βόλου.

Το ατύχημα σημειώθηκε στη Λεωφόρο Λαμπράκη Γρηγορίου, στο ύψος που βρίσκεται το τυροπιτάδικο «Το Ανώτερο», όταν γύρω στις 11:00 η γυναίκα που κινούταν με ποδήλατο με κατεύθυνση προς την έξοδο της πόλης για αδιευκρίνιστους λόγους παρασύρθηκε από ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο.

Εξαιτίας του τροχαίου η γυναίκα χτύπησε με το κεφάλι στο παρμπρίζ. Αμεσα στο σημείο ήχησαν σειρήνες του ΕΚΑΒ. Πλήρωμα ασθενοφόρου παρέλαβε την ποδηλάτισσα τραυματισμένη από το σημείο.

Πέφτοντας στο οδόστρωμα η γυναίκα υπέστη θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει μετατραυματική αμνησία, ενώ τραυματίστηκε και στην ωμοπλάτη.

Στο Νοσοκομείο Βόλου της παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε το Τμήμα Τροχαίας Βόλου, που άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις για τα αίτια του ατυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρας που έτυχε να βρίσκεται σε κοντινό σημείο φέρεται να κατέθεσε ότι είδε την ποδηλάτισσα να κινείται προς την αριστερή λωρίδα του οδοστρώματος από τη δεξιά που βρισκόταν με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από ΙΧ στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.

Εκτροπή αυτοκινήτου

Ατύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι και στην περιοχή Σαμπάναγα, όταν γύρω στις 14:30 άγνωστο πώς ΙΧ εξετράπη της πορείας του και «έφυγε» σε παρακείμενο χωράφι.

Ο οδηγός παρελήφθη τραυματισμένος από πλήρωμα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου διενεργεί προανάκριση.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου