ΤΟΠΙΚΑ

Εγκαίνια του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών «Λόγος» στο Βόλο

εγκαίνια-του-φροντιστηρίου-ξένων-γλω-117387

Συγκίνηση, κέφι και εκπλήξεις είχε η βραδιά

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών «Λόγος» στο Βόλο, το απόγευμα της Δευτέρας 8 Σεπτεμβρίου. Από νωρίς άρχισαν να καταφτάνουν οι μικροί φίλοι, συντροφιά με τους γονείς τους, ανυπομονώντας για τις εκπλήξεις που θα ακολουθούσαν.

Αφού έγινε ο αγιασμός, σε μία ιδιαίτερα συγκινησιακή ατμόσφαιρα, οι υπεύθυνες του φροντιστηρίου κα Γεωργία Πεχλιβάνογλου και κα Ματίνα Ανδρεάτου απηύθυναν ένα θερμό χαιρετισμό προς όλους τους φίλους, γονείς και μαθητές που τους τίμησαν με την παρουσία τους. Τη σκυτάλη πήρε ο αγαπημένος των παιδιών, ο κλόουν που με τη βαλίτσα του γεμάτη μαγικά κόλπα χάρισε σε μικρούς και μεγάλους άφθονο γέλιο, παιχνίδι και χαρά. Ήρωες του Ντίσνεϋ, η Νταίζη, ο Μίκυ, ο Γουίνι βρέθηκαν στην παρέα και κανείς δεν έχασε την ευκαιρία να τους αγκαλιάσει, να τους γνωρίσει από κοντά και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ο dj κράτησε αμείωτο το κέφι με τις μουσικές του επιλογές, παρασύροντας πολλούς από τους παρευρισκόμενους σε χορευτικές φιγούρες. Όλοι όσοι βρεθήκαν στα εγκαίνια είχαν την ευκαιρία να δροσιστούν και να δοκιμάσουν ιδιαίτερες γεύσεις από ένα πλούσιο μπουφέ. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μία κλήρωση – έκπληξη που χάρισε σε πέντε τυχερούς μαθητές πλούσια δώρα. Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Παπανικολάου και ο Ανδρέας Κωστόπουλος κερδίσανε τα βιβλία για όλη τη σχολική χρονιά και οι Θανάσης Θεοχάρης, Θέμης Καψιώχας, Σταύρος Τσοπάνος από ένα tablet.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις αίθουσες του σχολείου μας, με την υπόσχεση να ξεκινήσουμε μαζί ένα μαγευτικό ταξίδι προς τη γνώση», τονίζουν οι υπεύθυνες του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών «Λόγος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου