ΤΟΠΙΚΑ

Απολογούταν για διακίνηση και έβγαζε selfie ~ Στα δικαστήρια ο νεαρός κατηγορούμενος

απολογούταν-για-διακίνηση-και-έβγαζε-sel-116795

Στον ανακριτή ο 20χρονος με το χασίς – Ολοένα και περισσότερα άτομα νεαρής ηλικίας στον εφιάλτη των ναρκωτικών ουσιών

Φωτογραφίες selfie έξω από τα δικαστήρια Βόλου με τη φίλη του έβγαζε χθες ο 20χρονος, που συνελήφθη με ποσότητα κάνναβης βάρους 67 γραμμαρίων και κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ο νεαρός φαινόταν να μην έχει συναίσθηση πού βρίσκεται, ενώ είναι αμφίβολο αν οι γονείς του γνωρίζουν για την «περιπέτεια» που έχει με τη Δικαιοσύνη και ακόμη χειρότερα τους κινδύνους στους οποίους βρίσκεται με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο 20χρονος οδηγήθηκε χθες για να απολογηθεί για τις πράξεις του και εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με τη μορφή κατοχής. Παραπέμφθηκε ακολούθως για να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη.

Σε βάρος του υπάρχει αναφορά ότι δέχεται καθημερινά στο σπίτι, όπου μένει μόνος, πολύ κόσμο ο οποίος παραμένει για διάστημα πέντε – δέκα λεπτών και στη συνέχει φεύγει.

Από την πλευρά του ο νεαρός διαψεύδει τις κατηγορίες και φέρεται να υποστηρίζει ότι είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών. «Εχω κεράσει ένα – δύο φίλους τσιγάρο, αλλά χωρίς οικονομική ανταμοιβή», φέρεται να λέει συγκεκριμένα.

Ωστόσο, ακόμη πιο μεγάλη αίσθηση από τις selfie που έβγαζε με τη φίλη του προκαλεί η ευκολία με την οποία ο 20χρονος προμηθεύεται ναρκωτικές ουσίες. Επισκέπτεται άγνωστο άτομο έξω από το σπίτι του σε περιοχή του Βόλου, λέει τι θέλει και στη συνέχεια βγαίνει ένας νεαρός και του τα δίνει ναρκωτικά. Τόσο απλά, σαν μην υπάρχει κανένας έλεγχος.

Την ίδια στιγμή οικογένειες ολόκληρες διαλύονται από τον εφιάλτη των ναρκωτικών. Πατέρες χάνουν τα παιδιά τους, οικογένειες σφάζονται. Οι ίδιοι οι χρήστες χάνουν τα όνειρά τους και ακολουθούν δρόμους αυτοκαταστροφής. Μέλη οικογενειών που ανεβαίνουν τον Γολγοθά κατήγγειλαν πρόσφατα στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι ολοένα και περισσότεροι νέοι πέφτουν στην παγίδα των ναρκωτικών.

Ο νεαρός συνελήφθη προχθές Πέμπτη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών. Με από πληροφορίες που υπήρχαν για διακίνηση οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του.

Εκεί βρήκαν και κατάσχεσαν συνολική ποσότητα χασίς βάρους 67 γραμμαρίων δύο τρίφτες, μία ζυγαριά, ένα κινητό τηλέφωνο και το ποσό των 75 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος κρατείται μέχρι να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου