ΤΟΠΙΚΑ

Συγκέντρωση τροφίμων από τη Ν.Δ. στη Μαγνησία για τον ουκρανικό λαό

συγκέντρωση-τροφίμων-από-τη-ν-δ-στη-μαγ-116775

Σε συγκέντρωση τροφίμων για τον λαό της Ουκρανίας προχωρά η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Μαγνησίας της Ν.Δ., σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ύστερα από ομόφωνη απόφαση στην έκτακτη συνεδρίαση της διοίκησης Ν.Δ. Μαγνησίας.

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Μαγνησίας καλεί τους πολίτες να συνδράμουν στη συγκέντρωση τροφίμων διαρκείας όπως κονσέρβες παντός τύπου, γάλα εβαπορέ, γάλα σε σκόνη για παιδιά, δημητριακά, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι και παξιμάδια.

Η συγκέντρωση της βοήθειας θα γίνεται στα γραφεία της τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στον Βόλο, στον τέταρτο όροφο του κτιρίου Ιωλκός, στην οδό Ιωλκού μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος. Θα διαρκεί τρεις ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 8 – 10 Μαρτίου. Η παράδοση θα γίνεται πρωινές ώρες 10 – 1 και απογευματινές 6.30 – 8.30.

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου αντιπροσωπεία του Ερυθρού Σταυρού θα παραλάβει τα συγκεντρωθέντα τρόφιμα προκειμένου να προωθηθούν στον ουκρανικό λαό.

«Σε έκτακτη συνεδρίαση η διοίκηση ΝΔ Μαγνησίας αποφάσισε ομόφωνα να συμμετάσχει σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια βοήθειας του ουκρανικού λαού που βιώνει έναν ανελέητο πόλεμο. Εκατομμύρια άνθρωποι από την μία στιγμή στην άλλη βρέθηκαν στην δίνη του φρικτού αυτού πολέμου και στο έλεος μίας κατάστασης της οποίας κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη. Στην ανθρωπιστική αυτή προσπάθεια καλεί τους κατοίκους της Μαγνησίας να συνδράμουν με το περίσσευμα ή το υστέρημά τους. Στην παρούσα φάση ζητείται η συγκέντρωση μόνο τροφίμων διαρκείας», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου