ΤΟΠΙΚΑ

Στηρίζει άπορους πολύτεκνους

στηρίζει-άπορους-πολύτεκνους-115344

Νέα ανθρωπιστική αποστολή από τον «Εσταυρωμένο» στην Αθήνα για φτωχές οικογένειες

Μια ακόμη ανθρωπιστική αποστολή στην Αττική πραγματοποίησε ο «Εσταυρωμένος», προκειμένω να ενισχυθούν άπορες πολύτεκνες οικογένειες, μέσω της Πανελλήνιας Ενωσης Φίλων των Πολυτέκνων.

Δύο συνεργάτες-εθελοντές του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) ταξίδεψαν μέχρι την Αθήνα και παρέδωσαν σε εκπροσώπους της Π.Ε.Φ.Ι.Π. μία ικανή ποσότητα παιδικών ενδυμάτων, 65 μεγάλα χαρτοκιβώτια, για ν’ αποσταλούν σε άπορες πολύτεκνες οικογένειες που κατοικούν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Οι ανθρωπιστικές αποστολές του «Εσταυρωμένου» θα συνεχιστούν χωρίς διακοπή με σκοπό να στηρίξουν τις φιλότιμες προσπάθειες των Κοινωνικών Λειτουργών των χώρων κράτησης, των δομών φιλοξενίας προσφύγων, ιδρυμάτων και άλλων κοινωνικών φορέων.

«Επειδή οι ανάγκες των απόρων αδελφών μας αυξάνουν καθημερινά, το ΚΕ.Δ.Α.Β. της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος -παράρτημα του «Εσταυρωμένου», δέχεται τις προσφορές πολιτών, κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, πετσέτες προσώπου και μπάνιου, ανδρικά και παιδικά ενδύματα κ.α, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το ΚΕ.Δ.Α.Β βρίσκεται στη διεύθυνση Θουκυδίδου 10, στο Βόλο, έναντι ΙΚΑ και εισόδου του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Ωρες λειτουργίας: Καθημερινά από 8:30 π.μ.-12:30 μ.μ. (εκτός Σαββάτου και Κυριακής). Τηλέφωνο επικοινωνίας:2421 310021 και e-mail: [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου