ΤΑΞΙΔΙΑ

Ανοιγμα στο Τελ Αβίβ

ανοιγμα-στο-τελ-αβίβ-113913

Από τους ξενοδόχους της Μαγνησίας που συμμετέχουν στην προσπάθεια ενίσχυσης του συγκεκριμένου προορισμού

Με το βλέμμα στραμμένο στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του ρεύματος των Ισραηλινών τουριστών που κατευθύνονται στη Μαγνησία βρίσκονται οι ξενοδόχοι, οι οποίοι προσβλέπουν παράλληλα σε αύξηση του οδικού τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτό η Ενωση Ξενοδόχων Μαγνησίας συμμετέχει στην έκθεση του Τελ Αβίβ που ανοίγει σήμερα αυλαία, ενώ έπονται αντίστοιχες συμμετοχές στις εκθέσεις της Σόφιας, του Βελιγραδίου και του Βουκουρεστίου, που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια της χρονιάς.

Η Ενωση Ξενοδόχων Μαγνησίας συμμετέχει στην έκθεση του Τελ Αβίβ μαζί με τους δήμους Βόλου, Ζαγοράς-Μουρεσίου, και Νοτίου Πηλίου στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Οπως ανέφερε ο πρόεδρος των ξενοδόχων Γιώργος Ζαφείρης μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ «θα υπάρξουν συναντήσεις με πράκτορες και δημοσιογράφους, για να παρουσιάσουμε μια ακόμη φορά την περιοχή μας στην Ισραηλινή αγορά, η οποία έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τη Μαγνησία και κατά συνέπεια συμμετέχουμε όπου υπάρχει στόχος και όπου υπάρχει προορισμός, ο οποίος ενδιαφέρεται για την περιοχή μας». Το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των Ισραηλινών για την περιοχή μας, είναι ευδιάκριτο την τελευταία τετραετία, καθώς δεκάδες τουρίστες από τη συγκεκριμένη χώρα επισκέπτονται το Πήλιο, «οπότε είναι σημαντικό να πηγαίνουμε σε αυτές τις εκθέσεις για να έχουμε επαφές, για να μπορέσουμε να αυξήσουμε το ρεύμα των Ισραηλινών προς την περιοχή μας» επισημαίνει ο κ. Ζαφείρης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας εκτιμά ότι η επικείμενη ίδρυση του ενιαίου τουριστικού φορέα που έχει ως στόχο να αγκαλιάσει όλη την κεντρική Ελλάδα, θα συμβάλει στην ανάπτυξη της Μαγνησίας προς κάθε κατεύθυνση, ανοίγοντας δρόμους προσέλκυσης ακόμη περισσοτέρων τουριστών από το εξωτερικό. Η ενίσχυση του τουρισμού μέσω οδικών προορισμών είναι ένα ακόμη πεδίο που προσελκύει το ενδιαφέρον των ξενοδόχων, οι οποίοι θέτουν στο επίκεντρο των προσπαθειών τους τη συμμετοχή τους στις διεθνείς εκθέσεις της Σόφιας, του Βελιγραδίου και του Βουκουρεστίου, για προφανείς λόγους.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου