ΤΟΠΙΚΑ

Στήριξη από την Ενωτική Κίνηση Εμποροϋπαλλήλων

στήριξη-από-την-ενωτική-κίνηση-εμπορο-112766

Ανακοίνωση στήριξης προς την πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων των ΟΤΑ Μαγνησίας Θάλεια Στάχτου εξέδωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Βόλου και Νέας Ιωνίας Κάϊρας Γιάννης και η παράταξη Ενωτική κίνηση Εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Βόλου και Νέας Ιωνίας.

Οπως αναφέρει, «η δημοτική αρχή Βόλου συνεχίζοντας την αυθαιρεσία της την συνδικαλιστική δίωξη και την απαξίωση εργαζομένων στο δήμο Βόλου που αγγίζει τα όρια της νομιμότητας, φέρνει ήθη και αξίες σωστής κόζανόστρα πλέον εκβιάζοντας εργαζόμενους στο δήμο και στις δημοτικές επιχειρήσεις (υπόθεση εργαζομένων στην ΔΕΥΑΜΒ), προσπαθεί να φιμώσει τώρα το σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας στοχοποιώντας τώρα (αφού προηγήθηκαν δυσμενείς εκφοβιστικές αποσπάσεις συνδικαλιστών όλων των παρατάξεων) την πρόεδρο του Θάλεια Στάχτου με μήνυση! Θα ήταν πρωτάκουστη η ενέργεια της δημοτικής αρχής αυτής για εμάς αν είχε έρθει σήμερα στα ηνία του δήμου Βόλου, μόνο που από τις πρώτες ημέρες έδειξε τις φασίζουσες νοοτροπίες τις έναντι των εργαζομένων συνδικαλιστών και σε οποιαδήποτε διαφορετική φωνή και άποψη μέσα και έξω από τον Δήμο.

Δηλώνουμε την απόλυτη στήριξή μας στην κ. Θάλεια Στάχτου και στο σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας στο δύσκολο αγώνα που κάνει ενάντια στον μπεορλουσκονισμό. Τέλος ενημερώνουμε σε όσους καβαλήσανε καλάμι επειδή πήραν μια προσωρινή καρέκλα εξουσίας ότι το συνδικαλιστικό κίνημα και ο δημοκρατικός λαός του Βόλου δεν συγχωρεί αντιδημοκρατικές συμπεριφορές σε κανέναν και έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι στέλνει στη λήθη όσους πιστεύουν ότι ο ίσκιος τους είναι μεγαλύτερος από το μπόι τους! Σε περίπτωση που ο αγαπημένος ηγέτης του νεοφασισμού στην πόλη «δεν μας βλέπει» προτείνουμε να του χαρίσουμε κολλύριο γιατί είμαστε χιλιάδες απέναντι σε αυτόν και τις πρακτικές του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου