ΤΟΠΙΚΑ

Ανέστειλαν για σήμερα … συνεχίζουν από αύριο τις κινητοποιήσεις στο Νοσοκομείο

ανέστειλαν-για-σήμερα-συνεχίζουν-απ-11244

Ανέστειλαν για σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο του Βόλου κι έτσι, τα εξωτερικά ιατρεία που όλη την προηγούμενη εβδομάδα δε λειτουργούσαν ή υπολειτουργούσαν, δέχονται κανονικά ασθενείς.

Όπως δήλωσε στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΑ, ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών κ. Νίκος Χαυτούρας, αυτό δε σημαίνει πως σταματούν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων με αίτημα την άμεση απομάκρυνση του Διοικητή κ. Ζαχαρόπουλου από τη θέση του.

«Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν μέχρις ότου ο Διοικητής απομακρυνθεί και μπορέσει να επανέλθει η εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος» τόνισε ο κ. Χαυτούρας, προσθέτοντας πως και αύριο θα λειτουργήσουν μερικώς, τα εξωτερικά ιατρεία. Συγκεκριμένα, αύριο δε θα λειτουργήσουν από τις 10 μέχρι και τη 1 το μεσημέρι.

Το χρονικό αυτό διάστημα οι γιατροί – και ενδέχεται και οι λοιποί εργαζόμενοι – θα πραγματοποιήσουν εκ νέου συγκέντρωση έξω από το γραφείο του κ. Ζαχαρόπουλου. Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί και η Ένορκη Διοικητική Εξέταση εναντίον του Διοικητή που διενεργεί η 5η Υγειονομική Περιφέρεια κατ’ εντολή του Υπουργείου Υγείας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου