ΤΟΠΙΚΑ

Καλεί σε απαρέγκλιτη τήρηση των αρχών του καταστατικού

καλεί-σε-απαρέγκλιτη-τήρηση-των-αρχών-111256

Φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού, παραπλανητικών διαφημίσεων και μεταξύ άλλων απασχόλησης ανασφάλιστου προσωπικού δεν έχουν και δεν θα μπορούσαν να έχουν σχέση με την Ενωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών αντιθέτως θα τη βρουν απέναντί τους.

Τα παραπάνω προειδοποιήσει με ενημερωτική επιστολή προς τα μέλη της η Ενωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδας. Οπως επισημαίνει, «ως επίσημοι συνομιλητές του Ελληνικού Δημοσίου για την τροποποίηση της νομοθεσίας που αφορά τον κλάδο μας θεωρούμε αυτονόητη την επισήμανση προς τα μέλη της Ενωσής μας ότι θα πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα η ισχύουσα νομοθεσία και οι αρχές του Καταστατικού μας, προκειμένου να καταστούμε παραδείγματα του ορθού τρόπου λειτουργίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού, παραπλανητικών διαφημίσεων, απασχόλησης ανασφάλιστου προσωπικού, παραχώρησης νεκροφόρας, λειτουργίας γραφείου κηδειών χωρίς ισχύουσα άδεια ίδρυσης και λειτουργίας κ.α., δεν έχουν και δεν θα μπορούσαν να έχουν σχέση με την Ένωση μας, αντιθέτως θα την βρουν απέναντί τους» καταλήγει.

Την επιστολή υπογράφουν ο πρόεδρος της Ενωσης, Νικόλαος Αγγελέτος, και ο γενικός γραμματέας, Μιχάλης Παναγιώτου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου