ΤΟΠΙΚΑ

Εξωτερικός αυτόματος απινιδωτής στο ιατρείο Συκής

εξωτερικός-αυτόματος-απινιδωτής-στο-110977

Τον απέκτησε ο πολιτιστικός σύλλογος και τον εγκατέστησε η ΕΟΔ Μαγνησίας

Στην τοποθέτηση του νέου αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή που απέκτησε ο πολιτιστικός σύλλογος Συκής «Γ. Ρηματισίδης» προχώρησε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας.

Ο απινιδωτής τοποθετήθηκε έξω από την είσοδο του ιατρείου Συκής και είναι προσβάσιμος από όλους σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς ως ΕΟΔ Μαγνησίας που καταφέραμε μετά από δύο ενημερώσεις – ανοιχτές εκπαιδεύσεις Πρώτων Βοηθειών που πραγματοποιήθηκαν στη Συκή Πηλίου τα τελευταία δύο χρόνια, να εμφυσήσουμε στους κατοίκους τη σημαντικότητα της ύπαρξης ενός εξωτερικού αυτόματου απινιδωτή στην περιοχή.

Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί με την πραγματοποίηση πιστοποιημένων σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών και εκπαιδεύοντας πλέον τους κατοίκους της περιοχής τόσο στη Βασική Υποστήριξη Ζωής – Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση όσο και στη χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας χαιρετίζει και θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες που έχουν ως στόχο τη διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου