ΤΟΠΙΚΑ

Επανασυστάθηκε το γραφείο διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

επανασυστάθηκε-το-γραφείο-διασύνδεσ-110918

Λειτουργεί στο νέο κτίριο του ιδρύματος, στην οδό Ιάσονος – Παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής, ενημέρωσης και σύνδεσης με την αγορά εργασίας

Στο νέο κτίριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην οδό Ιάσονος, το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως, στεγάζεται το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το οποίο επανασυστάθηκε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση ΕΣΠΑ 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιστημονικός υπεύθυνος του γραφείου είναι ο αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, καθηγητής Ιωάννης Θεοδωράκης.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Π.Θ., ακολουθώντας τους απαιτητικούς ρυθμούς και τις προκλήσεις της νέας, διαρκώς μεταβαλλόμενης εργασιακής εποχής, επιθυμεί να συνδράμει μέσω των παρεχόμενων υπηρεσιών του στην εξέλιξη της εκπαιδευτικής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας των φοιτητών και των αποφοίτων του πανεπιστημίου.

Η συμβουλευτική για σπουδές και εργασία, η ενημέρωση για υποτροφίες και διά βίου μάθηση, η πληροφόρηση για θέσεις εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως και η σύνδεση των φοιτητών με τους συλλόγους αποφοίτων και την αγορά εργασίας, αποτελούν μερικές από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Γραφείου Διασύνδεσης του Π.Θ.

Εξάλλου, η εκπαίδευση αποτελεί κάτι πολύ περισσότερο από την απόκτηση ενός τίτλου σπουδών, αποτελεί την προετοιμασία για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και το Γραφείο Διασύνδεσης είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην εκπαίδευση και στο σύγχρονο εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον, ενισχύοντας την εξωστρέφεια του πανεπιστημίου.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας υποδέχεται καθημερινά φοιτητές και αποφοίτους από τις 11:00 π.μ. έως και 1:00 μ.μ., κατόπιν ραντεβού, και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 2421006347 (Βούλγαρη Χρύσα) και 2421006379 (Παπαντώνη Εύη). Επίσης, μπορούν να ακολουθήσουν τα social media του Γραφείου Διασύνδεσης, καθώς εκεί αναρτώνται καθημερινά πολλές χρήσιμες πληροφορίες για θέσεις εργασίας, σεμινάρια, υποτροφίες και επαγγελματική συμβουλευτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου