ΤΟΠΙΚΑ

Στηρίζουν το κοινωνικό παντοπωλείο οι εθελοντές της Πορταριάς

στηρίζουν-το-κοινωνικό-παντοπωλείο-ο-109665

Συγκέντρωσαν 300 κιλά ρούχα για ενήλικες και παιδιά

Μεγάλη ποσότητα ειδών ένδυσης, που υπολογίζονται σε 300 κιλά, πρόσφεραν στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Βόλου τα μέλη της εθελοντικής ομάδας Πορταριάς «Προμηθέας».

Δεκάδες ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι της Πορταριάς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης και πρόσφεραν με συγκινητική προθυμία είδη ένδυσης και παιχνίδια, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες ενηλίκων και παιδιών που τα χρειάζονται.

Η συγκεκριμένη διαδικασία διήρκεσε ενάμιση περίπου μήνα και τα ρούχα συγκεντρώθηκαν στο γυμναστήριο της Πορταριάς, μετά τη σχετική ανακοίνωση από τα μέλη του Συλλόγου, στην τοπική κοινωνία.

«Ο κόσμος είναι ευαισθητοποιημένος και όλοι συνδράμουν τις προσπάθειές μας. Μόλις βγάζουμε ανακοινώσεις, είτε για συγκέντρωση ρούχων είτε τροφίμων, ανταποκρίνεται αμέσως ο κόσμος» όπως αναφέρει ο Αντώνης Ανδρινός, συντονιστής της ομάδας, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Στο μεταξύ, η προσπάθεια συνεχίζεται προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τον ξενώνα ασυνόδευτων ανηλίκων της Αρσις στη Μακρινίτσα, ενώ παράλληλα, η ομάδα συγκέντρωσε και πρόσφερε τρόφιμα σε άπορους κατοίκους της Πορταριάς, σε μαθητές που χρήζουν βοήθειας και στο Ορφανοτροφείο του Βόλου.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου