ΤΟΠΙΚΑ

Αχιλλοπούλειο: Αποδεκτή η παραίτηση Αποστολίδη

αχιλλοπούλειο-αποδεκτή-η-παραίτηση-α-108202

Αποχωρεί από το Νοσοκομείο Βόλου ο Χαρίλαος Αποστολίδης. Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έκανε αποδεκτή την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή διοικητή και έτσι ο κ. Αποστολίδης επιστρέφει στην οργανική του θέση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Η απόφαση Κικίλια δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 15 Απριλίου και έχει άμεση ισχύ.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως για την πλήρωση της θέσης του αναπληρωτή διοικητή του Αχιλλοπούλειου έχει ήδη ολοκληρωθεί η υποβολή αιτήσεων στην πρόσκληση ενδιαφέροντος που άνοιξε το υπουργείο Υγείας για τις θέσεις διοικητών στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας και στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, καθώς επίσης η θέση του αναπληρωτή διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες για όλες τις προαναφερθείσες θέσεις υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον.

Οπως έλεγαν καλά πληροφορημένες πηγές στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ εκτός από τα βασικά προσόντα συνεκτιμώνται επίσης μεταπτυχιακοί τίτλοι, με έμφαση στη διοίκηση, τα οικονομικά, την πληροφορική μονάδων υγείας, η εμπειρία διοίκησης με έμφαση στις μονάδες υγείας, καθώς και η γενικότερη κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση.

Ο νέος υποδιοικητής εκτιμάται ότι θα ανακοινωθεί τον Ιούνιο, καθώς οι προτεραιότητες του υπουργείου Υγείας αυτή τη στιγμή έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά στη μάχη κατά της πανδημίας του COVID-19, όπως έλεγαν υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου