ΤΟΠΙΚΑ

Εθελοντική αιμοδοσία από το ΕΠΑΛ Αγριάς

εθελοντική-αιμοδοσία-από-το-επαλ-αγρι-1059203

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε την 1η εθελοντική του αιμοδοσία το ΕΠΑΛ Αγριάς, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 από τις 9:00 έως τις 13:00 στον αύλειο χώρο του σχολείου. Το ΕΠΑΛ ένωσε τις δυνάμεις του με τα άλλα σχολεία της Αγριάς, με σκοπό την προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο, συγκεντρώνοντας 20 μονάδες αίματος.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη των Διευθύνσεων, των Συλλόγων Διδασκόντων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων Α’/Βάθμιας και Β’/Βάθμιας της Αγριάς, σε συνεργασία με το Σύλλογο Θαλασσαιμίας Ν. Μαγνησίας και την Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας του Γ. Ν. Βόλου.

Η Πρόεδρος κ. Δέσποινα Λουκάκη και τα μέλη του Δ.Σ., ευχαρίστησαν όλους τους εθελοντές αιμοδότες, καθηγητές, γονείς που προσήλθαν και ιδιαίτερα στους μαθητές που προσέφεραν αίμα για πρώτη φορά.

Επίσης, ευχαρίστησαν τη Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Αγριάς Δρ Βάσσα Παρασκευά για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Θαλασσαιμίας, για πολλοστή φορά.

Τέλος, ευχαρίστησαν θερμά την Ιατρό κ. Σταμάτη Γεωργία και τις κ. Χατζηγαλανού Αριστέα, κ. Παπαγιάννη Ευαγγελία και κ. Δαλαμάγκα Ιωάννα, του νοσηλευτικού προσωπικού της Νοσοκομειακής Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Βόλου, που συνόδευσαν την κινητή μονάδα, για την άριστη συνεργασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου