ΤΟΠΙΚΑ

Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου: Υποτροφίες σε φοιτητές

ισραηλιτική-κοινότητα-βόλου-υποτροφ-1056891

Πανηγυρική εκδήλωση για το 1821 πραγματοποιούν σήμερα, Πέμπτη, στις 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και η Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία του Δημητρίου Καραμπερόπουλου, διδάκτορα Ιστορίας Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και προέδρου Επιστημονικής Εταιρείας Μελέτης Φερών – Βελεστίνου – Ρήγα, με θέμα «Μετά πολλούς αιώνες Ρήγας ο Βελεστινλής σπύρει τον σπόρον της Ελευθερίας…».

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα γίνει η απονομή υποτροφιών σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου.

Οι υποτροφίες είναι ευγενική χορηγία της οικογένειας του αείμνηστου δωρητή της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου, Ζαχαρία Σακκή.

Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα στο οποίο θα συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες από το 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Μαγνησίας – Πειραματικό υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας Μουσικής του σχολείου, Μαρίας Λαγού : Θαλασσινού Βασιλική, Δήμου Συνοδή, Μπαμίχα Σοφία, Μαλιχώβα Ειρήνη, Κοπάνου Ευγενία, Καρνάβα Ευγενία-Μαρία, Κουρκούνα Λυδία, Σταθοπούλου Ιωάννα, Παπακοσμάς Νικόλαος, Σαλταγιάννη Αγγελική, Νικολοπούλου Ευθυμία, Πολυχρονοπούλου Άννα, Φηύγα Κατερίνα, Στεργιανού Ελένη, Φιλυρίδου Μαργαρίτα, Στυλιαρά Δήμητρα, Κύρκου Χριστίνα, Βουτσά Αιμιλία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου