ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του 54χρονου δημοτικού υπαλλήλου

θλίψη-για-τον-ξαφνικό-θάνατο-του-54χρονο-105669

Ξαφνικά έφυγε προχθές το βράδυ από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών, ο Βησσαρίωνας Ρίζος, δημοτικός υπάλληλος Βόλου. Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του, στην Αγριά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του, η οποίας τελικά τον πρόδωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 54χρονος είχε επιστρέψει από τα Λεχώνια στο σπίτι του στην Αγριά.

Τίποτα δεν προμήνυε τον ξαφνικό χαμό του. Νωρίτερα, είχε επικοινωνία μέσω του κινητού του τηλεφώνου με τον δημοτικό σύμβουλο Βόλου, Θόδωρα Τσαλούχα. Μιλούσαν για τις επικείμενες εκλογές στο σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, όπου ο 54χρονος θα ήταν υποψήφιος.

Είχαν δώσει μάλιστα και ραντεβού για χθες το πρωί, προκειμένου να μιλήσουν για τις εκλογές.

Το πρωί τον αναζήτησε ο αδερφός του, αλλά ο άτυχος άντρας δεν έδινε σημεία ζωής. Ο θείος του που μένει δίπλα του μπήκε στο σπίτι και τον είδε πεσμένο δίπλα από το κρεβάτι του. Αμέσως έσπευσαν στην Αγριά τα δύο αδέρφια του συγκλονισμένα για τον πρόωρο χαμό του αδερφού τους.

Η αναγγελία του θανάτου του έπεσε κεραυνός εν αιθρία, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, φίλους, συγγενείς αλλά και στελέχη της ΔΑΣ ΟΤΑ.

Ο Βησσαρίων Ρίζος ήταν επί χρόνια εργαζόμενος στην υπηρεσία καθαριότητας, αρχικά στον πρώην Δήμο Αγριάς και στη συνέχεια στον Καλλικρατικό Δήμο Βόλου.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, στις 3μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων στην Αγριά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου