ΤΟΠΙΚΑ

Με επιτυχία η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στη Διεθνή Εκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD EXPO 2024

με-επιτυχία-η-συμμετοχή-του-επιμελητη-1054096

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε για ακόμη μία φορά η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στη διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD EXPO 2024 που πραγματοποιήθηκε από 9 έως 11 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Μετά από 10 χρόνια συνεχούς λειτουργίας η Έκθεση συγκέντρωσε 1.300 εκθέτες, μεταξύ αυτών και επαγγελματιών-μελών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας που είχαν την ευκαιρία να διαφημίσουν σε διεθνές επίπεδο τα προϊόντα τους.

Οι παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις του κλάδου με την FOOD EXPO 2024 απέκτησαν το δικό τους σημείο συνάντησης με τους πιο δυναμικούς επιχειρηματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης, από κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Παράλληλα, προσελκύοντας και φέτος πάνω από 2.000 διεθνείς αγοραστές προσέφερε ουσιαστικές εξαγωγικές δυνατότητες στις εταιρίες που συμμετείχαν.

Στη FOOD EXPO 2024, 1.300 ηγέτες της ελληνικής και παγκόσμιας βιομηχανίας F&B, παρουσίασαν τα προϊόντα τους, δημιουργώντας την πιο αξιόπιστη αγορά στον παγκόσμιο κόσμο τροφίμων, για πελάτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Βασίλης Ζαχείλας, ο οποίος και εκπροσώπησε το Επιμελητήριο στην Έκθεση υπογράμμισε την σπουδαιότητα της συμμετοχής σε αυτές τις διοργανώσεις που ενδυναμώνουν την τοπική οικονομία και προσεγγίζουν δυναμικές διεθνείς αγορές.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων τους, στήριξε και αυτή την φορά τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, ενώ λειτούργησαν και ανεξάρτητα περίπτερα από επαγγελματίες της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, οι 15 επιχειρηματίες της περιοχής που συμμετείχαν στην Έκθεση είναι οι: Χριστόδουλος Βηλαράς, βοτανικά αφεψήματα, Ευθύμιος-Μάριος Αγγελής, προϊόντα με βάση το ρόδι, Ελένη Κατσίβελου, πιστοποιημένα βιολογικά αρωματικά φυτά σε συσκευασίες, «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΚΟΥΝΤΣ ΙΚΕ», ξηροί καρποί-βούτυρα ξηρών καρπών, Αθανασία Μπασμπανέλου, μπάρες και μείγματα δημητριακών, «Κ.ΜΑΚΑΝΙΚΑΣ ΙΚΕ», αμυγδαλόψυχα, φιστίκι, ξηροί καρποί, αλείμματα, καρυδόψυχα, «ΛΑΪΤΣΟΣ Χ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ “ΦΛΕΓΓΑ», τυριά-γαλακτοκομικά, «DOWNVILLAGE ΜΟΝ.ΙΚΕ», μαύρο σκόρδο, Χρήστος Μυλωνάς, αρωματικά φυτά και βότανα, «ANTHEMA ΜΟΝ.ΑΕ», granola, βούτυρα ξηρών καρπών, μπάρες δημητριακών, επιδόρπια, «ΘΕΣΣΑΛΟΣ ΜΟΝ.ΙΚΕ», τυροκομικά-γαλακτοκομικά, ενώ με ανεξάρτητα περίπτερα συμμετείχαν οι: «ΧΑΡΜΑΝΗΣ Ι. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΕ», χαλβάς, «ΣΙΟΥΡΑΣ ΑΓΒΕ», ελιές-λαχανικά-λάδι, «ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΜΟΝ.ΙΚΕ», φιστίκι και «ΒΟΛΙΩΤΗΣ FAMILY ΑΕ» με ελαιολάδο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου