ΤΟΠΙΚΑ

Μια μεγάλη οικογένεια οι υγειονομικοί

μια-μεγάλη-οικογένεια-οι-υγειονομικο-105318

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη κοινή συνεστίαση το περασμένο Σάββατο

Τη σύσφιξη και των κοινωνικών δεσμών τους, εκτός από την αγωνιστική συμπαράταξη, απέδειξαν στην πρώτη κοινή συνεστίαση που πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο τα μέλη των τριών υγειονομικών φορέων της Μαγνησίας ήτοι οι Σύλλογοι Ιατρικός, Οδοντιατρικός και Φαρμακευτικός.

Σχεδόν 400 μέλη των τριών Συλλόγων διασκέδασαν το Σάββατο στην κοινή εκδήλωση που συνδυάστηκε με την κοπή ενιαίας πίτας και με ανταλλαγή θερμών ευχών για περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων όχι μόνο προς όφελος των μελών των Συλλόγων αλλά και της τοπικής κοινωνίας. Γιατροί, οδοντίατροι και φαρμακοποιοί, έχουν κλείσει στο χρονοντούλαπο κουστούμια ηγεμονικής υπεροχής και όλοι μαζί, δίνουν με το ίδιο σθένος τον αγώνα για τα δικαιώματα των μελών τους και για αξιοπρεπή, υψηλού επιπέδου υγεία για τους πολίτες. Την εκδήλωση πλαισίωσε το μουσικό συγκρότημα Red Wine Band που το απαρτίζουν και μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.

«Εκτός από το να αγωνιζόμαστε από κοινού και οι τρεις σύλλογοι μαζί για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που μας δημιούργησαν όλα αυτά τα χρόνια, οι πολιτικές που ασκήθηκαν και που συνεχίζονται και σήμερα να ασκούνται για την υγεία, {κατάργηση του ΤΣΑΥ, Ασφαλιστικό, Φορολογικό κ.α.} διαπιστώθηκε ότι μπορούμε και να διασκεδάζουμε όλοι μαζί. Ενα μεγάλο μπράβο σε όλα τα μέλη του συγκροτήματος Red Wine Band για το κέφι που δημιούργησαν σε όλους μας. Αγαπητοί συνάδελφοι να είμαστε καλά και του χρόνου ξανά μαζί», αναφέρθηκε σχετικά για την εκδήλωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου