ΤΟΠΙΚΑ

ΟΕΒΕΜ: Καταρτίζει ψηφοδέλτιο για το Επιμελητήριο Μαγνησίας

οεβεμ-καταρτίζει-ψηφοδέλτιο-για-το-επ-105042

Για τις αρχαιρεσίες στο τέλος του χρόνο

Το τιμόνι της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας θα διεκδικήσει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Μαγνησίας στις επικείμενες εκλογές, που θα διενεργηθούν στο τέλος του 2016. Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση αποφάσισε χθες να καταρτίσει ψηφοδέλτιο και να συγκροτήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης.

Η απόφαση ελήφθη σχεδόν ομόφωνα, καθώς από σύνολο 46 εκλεκτόρων «ναι» ψήφισαν οι 42 και παρών οι τέσσερις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου η ΟΕΒΕΜ θα συνεργαστεί και με άλλα φυσικά πρόσωπα, κατάλληλους συνεργάτες που έχουν την ίδια νοοτροπία και την κουλτούρα με αυτή της Ομοσπονδίας, χωρίς συγκεκριμένες θέσεις, χρώματα και κόμματα.

Στο μεταξύ, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε το διοικητικό απολογισμό και τον προγραμματισμό ενεργειών και δράσεων για το 2016. Το νέο πλάνο δράσης της περιλαμβάνει οχτώ άξονες.

Ο πρώτος αφορά στην προώθηση ενεργειών για τη δημιουργία εξαγωγικής πύλης στο Βόλο. Ο δεύτερος άξονας είναι η υποστήριξη δράσεων και ενεργειών του δημιουργικού τουρισμού με την προώθηση ενεργειών για ίδρυση και λειτουργία Μουσείου Βιομηχανίας. Ο τρίτος άξονας είναι η συνδιοργάνωση ημερίδας ή εβδομάδας ανάδειξης και προώθησης της νεανικής επιχειρηματικότητας, με την προβολή νεανικών επιχειρήσεων, την παρουσίαση του εκδημοκρατισμού της διαδικασίας του επιχειρείν κτλ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου