ΤΟΠΙΚΑ

Επιτυχημένη η παρουσία του Επιμελητηρίου στο Β2Β EVENT της Choose Greece στο Μόναχο

επιτυχημένη-η-παρουσία-του-επιμελητη-1048182

Καθόλα επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στο Β2Β EVENT της Choose Greece που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στο Μόναχο της Γερμανίας.

Η ανάδειξη του προορισμού της Μαγνησίας, αλλά και των μελών του Επιμελητηρίου στη αγορά της Βαυαρίας ήταν ένας από τους στόχους της συνάντησης.

Πιο συγκεκριμένα, η Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος, κ. Θέκλα Καμμένου που εκπροσώπησε το Επιμελητήριο βρέθηκε στο Μόναχο και συμμετείχε σε εξειδικευμένες συναντήσεις Β2Β με τουριστικά γραφεία, αλλά και δημοσιογράφους, με σκοπό την ενημέρωση τους σχετικά με τον προορισμό της Μαγνησίας και των Σποράδων.

Όπως σημείωσε σε δήλωσή της η κ. Καμμένου, «τη δεδομένη χρονική στιγμή, και μετά τις καταστροφές των πλημμυρών Daniel και Elias, είναι πιο σημαντικό από ποτέ το Επιμελητήριο Μαγνησίας να βρίσκεται τόσο κοντά στα μέλη του, αλλά και στο κέντρο των αγορών για την καλύτερη ενημέρωση όσον αφορά τις δυνατότητες του προορισμού, και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Μαγνησίας και των Σποράδων.

Η εξωστρέφεια χαρακτηρίζει διαχρονικά ανάλογες δράσεις που σκοπό έχουν την ανάδειξη της περιοχής που καθίσταται ελκυστική ακόμη και μετά τις καταστροφικές συνέπειες της κλιματικής κρίσης».

Να σημειωθεί ότι οι συναντήσεις επικεντρώθηκαν στο τουριστικό προϊόν, τις υποδομές, αλλά και την ενημέρωση σχετικά με την εύκολη πρόσβαση που υπάρχει από το 2019 στο Αεροδρόμιο Βόλου με την Condor Airlines.

Οι τουριστικοί πράκτορες, αλλά και δημοσιογράφοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή και η κ. Καμμένου δεσμεύτηκε ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα συνεχίσει την ενημέρωσή τους με newsletters, όσον αφορά τα νέα της περιοχής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόξενος της Ελλάδας στο Μόναχο κ. Βασίλειος Γκουλούσης, ενώ συμμετείχαν ακόμη ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικονομικού Θρόνου και Υπεύθυνος Βαυαρίας για της Δημόσιες σχέσεις της Μητρόπολη Απόστολος Μαμαλούσης και ο κ. Γεώργιος Μεχτεριδης από το Εμπορικό τμήμα του Προξενείο Μονάχου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου