ΤΟΠΙΚΑ

Κοπή Πίτας στο Εργοστάσιο του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ στον Βόλο

κοπή-πίτας-στο-εργοστάσιο-του-ομίλου-η-1044346

Σε μία ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 06 Φεβρουαρίου η ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο εργοστάσιο του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ στον Βόλο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι εργαζόμενοι του Εργοστασίου, εκπρόσωποι της Διοίκησης του Ομίλου, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Άννα-Μαρία Παπαδημητρίου, ο Δήμαρχος Αλμυρού κος Δημήτριος Εσερίδης καθώς και πλήθος εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, των τοπικών αρχών και φορέων.

Τον καθιερωμένο Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, Ιγνάτιος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα μελλοντικά πλάνα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, να ανταλλάξουν ευχές και να πραγματοποιήσουν μία ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς, η οποία ήταν γεμάτη με ξεχωριστές στιγμές για τον Όμιλο και τους ανθρώπους του αλλά και με τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Θεσσαλία.

Ο κος Δημήτρης Χανής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ δήλωσε σχετικά: «Το 2023 χαρακτηρίστηκε ως μία εμβληματική χρονιά για τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, με εξαγορές και επενδύσεις που εδραιώνουν την ηγετική του θέση και θα καθορίσουν το μέλλον του. Κοιτώντας μπροστά, το 2024 η δέσμευσή μας για αειφορία και βιωσιμότητα είναι πιο ισχυρή από ποτέ. Για εμάς όμως πρωταρχικό ρόλο κατέχει πάντα ο άνθρωπος. Έτσι και φέτος, ευχή όλων μας είναι να έχουμε μία χρονιά γεμάτη Υγεία!»

Ο κος Γεώργιος Κατερέλος, Διευθυντής του Εργοστασίου Βόλου ανέφερε: «Το 2023 ήταν μια χρονιά γεμάτη δοκιμασίες, προκλήσεις αλλά και επιτυχίες. Βαδίζοντας ήδη στο 2024, είναι για εμάς ξεκάθαρο το αίσθημα ευθύνης και ο σκοπός του εργοστασίου: Χτίζουμε μαζί ένα βιώσιμο μέλλον για τους ανθρώπους μας, τον τόπο μας και τον πλανήτη μας. Κάθε ημέρα φτιάχνουμε τα καλύτερα δομικά υλικά, εφαρμόζουμε πρώτοι τις πιο σύγχρονες λύσεις βιώσιμης ανάπτυξης, συνεργαζόμαστε για να βελτιώσουμε την ζωή των ανθρώπων μας υπηρετώντας την κοινωνία και την πόλη μας. Κάθε δράση και απόφασή μας πηγάζει από αυτήν μας την δέσμευση για ένα βιώσιμο μέλλον».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου