ΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση Μπέου στη Ν.Δ: «Να κρατήσουν τις συμβουλές, τα μαθήματα ηθικής και τις ευαισθησίες τους για τα στελέχη τους»

απάντηση-μπέου-στη-ν-δ-να-κρατήσουν-τι-1044215

Στην ακόλουθη δήλωση προέβη ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, στην οποία απαντά στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα η Νέα Δημοκρατία, καταδικάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Στέφανο Κασσελάκη.

«Στους συγγραφείς της ανακοίνωσης της Νέας Δημοκρατίας με την οποία προφανώς «φωτογραφίζομαι» και επικρίνομαι για την απάντηση που έδωσα στον προκλητικό και αηδιαστικό Κασσελάκη έχω να συστήσω να κρατήσουν τις συμβουλές, τα μαθήματα ηθικής και τις ευαισθησίες τους για τα στελέχη τους.

Εγώ δεν είμαι στέλεχός της, διατηρώ την ανεξαρτησία μου και ως εκ τούτου το δικαίωμα να διατυπώνω δημόσια κι ελεύθερα την άποψη μου, όπως άλλωστε ρητά το Σύνταγμα προβλέπει. Ο λαός με εκλέγει, σε αυτόν αναφέρομαι και σε κανένα κόμμα.

Τώρα σχετικά με την καραμέλα της ομοφοβίας, ας καταλάβουν ότι έλιωσε. Όταν λες την αλήθεια δεν φοβάσαι τίποτα και κανένα. Ούτε ομο –, ούτε ετερο-. Φοβίες έχουν αυτοί που υποκρίνονται και δεν τολμούν με γενναιότητα και αντρισμό να δηλώσουν δημόσια την γνώμη τους. Τόσο απλά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου