ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια βραδιά γεμάτη θαύματα!

μια-βραδιά-γεμάτη-θαύματα-1044113

Δεν χώρεσε η μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενία στον Βόλο την ανταπόκριση στο κάλεσμα του «Θαύματος»

Μια τεράστια αγκαλιά αγάπης, αλληλεγγύης και στήριξης, δημιουργήθηκε στην ετήσια εκδήλωσης της Πανελλήνιας Φιλανθρωπικής Δράσης «Θαύμα» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Για τη διαρκή στήριξη και την προβολή των προσπαθειών βραβεύτηκε η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Ξενία, στον Βόλο, ξεπέρασε σε συμμετοχή κάθε προσδοκία.

«Ένα ακόμη Θαύμα πραγματοποιήθηκε με την συμβολή όλων σας!», είπε εμφανώς συγκινημένη μπροστά στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα η πρόεδρος του Θαύματος Νίκη Πρίντζου.

Εκατοντάδες πολίτες, εκπρόσωποι φορέων, επιχειρηματίες και επαγγελματίες έσπευσαν στην εκδήλωση για να δηλώσουν το «παρών» στην προσπάθεια που καταβάλλεται να στηριχτούν άνθρωποι και οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή επιβίωσης.

Το «Θαύμα» συνεχίζει 2,5 χρόνια τώρα να στέκεται αρωγός δίπλα σε όποιο έχει ανάγκη, έμπρακτα και αποτελεσματικά, ενώ η αλυσίδα αλληλεγγύης, με διαρκώς νέους υποστηρικτές, μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, χρόνο με τον χρόνο.

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας και στον καθένα ξεχωριστά, που στηρίξατε για ακόμη μια φορά την Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση “Θαύμα”!», ανέφερε απευθυνόμενη στο πολυπληθές κοινό της εκδήλωσης η κ. Πρίντζου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στην οικογένεια του μικρούλη Νικόλα. Το αγοράκι, 18 μόλις μηνών, διαγνώστηκε με καρκίνο στους οφθαλμούς και η οικογένειά του από την Αργιθέα χρειάζεται οικονομική στήριξη για μια σειρά εξετάσεων και επεμβάσεων, με τις ευχές όλων να κερδίσει γρήγορα τη μάχη ζωής που δίνει σε τόσο τρυφερή ηλικία.

Δεύτερος στόχος της ίδιας λαμπερής εκδήλωσης, η οικονομική ενίσχυση του Αθλητικού Συλλόγου Αργοναύτες ΑμεΑ Βόλου, που προσφέρει σπουδαίο έργο.

Μέλη της διοίκησης του Συλλόγου, όπως και αθλητές, βραβεύτηκαν από το «Θαύμα». Επίσης, βραβεύτηκαν πρόσωπα, φορείς και επαγγελματίες, για τη στήριξή τους στη διάρκεια του 2023, στην προσπάθεια αλληλεγγύης της Δράσης.

Βραβεύτηκαν ακόμη για τη διαρκή στήριξή τους και την προβολή των προσπαθειών Μέσα Ενημέρωσης: εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ASTRA TV και Skiathos Life.

Την εκδήλωση μάγεψαν με την παρουσία τους η Χορωδία-Ορχήστρα «Ιωνία» και η «Ιπτάμενη πιανίστρια» Έλενα Ξυδιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου