ΤΟΠΙΚΑ

Δοσοληψίες τοξικομανών πίσω από το μαχαίρωμα στην οδό Αναλήψεως

δοσοληψίες-τοξικομανών-πίσω-από-το-μ-1043968

Ο καβγάς για χρήματα αφορούσε σε «αλισβερίσι» για τη δόση

Δοσοληψίες μεταξύ τοξικομανών οδήγησαν στο προχθεσινό σοβαρό συμβάν στην οδό Αναλήψεως, που είχε ως αποτέλεσμα ένας άνδρας να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου σοβαρά τραυματισμένος από μαχαιριές που δέχτηκε στους γλουτούς, από άτομο με το οποίο φέρεται να μάλωσε για 150 ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, οι δύο άνδρες που ενεπλάκησαν στον καβγά είναι χρόνια χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Προχθές το βράδυ, «πιάστηκαν στα χέρια», διότι δεν επιστράφηκαν δανεικά, ύψους 150 ευρώ, τα οποία με βάση τα λεγόμενά τους την ώρα που μάλωναν πιθανότατα προορίζονταν για την προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Ο διαπληκτισμός σημειώθηκε σε απόσταση αναπνοής από ψητοπωλείο στην οδό Αναπαύσεως. Οι φωνές των δύο αντρών που μάλωναν ακούγονταν σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο.

Ο ένας έβγαλε μαχαίρι και μαχαίρωσε τον άλλο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε

Το θύμα σφαδάζοντας από τον πόνο προσπάθησε περπατώντας να φτάσει μέχρι το ψητοπωλείο αλλά έχανε αίμα. Περίοικοι τον είδαν να κρατάει την πληγή του και όταν του συνέστησαν να πάει νοσοκομείο αρχικά αρνήθηκε. Στη συνέχεια όμως έχασε τις αισθήσεις του. Διερχόμενοι ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο και τον μετέφερε στα επείγοντα. Μεταφέρθηκε στο χειρουργείο προκειμένου να φροντίσουν τα τραύματά του οι γιατροί.

Για το συμβάν ενημερώθηκε αμέσως και η αστυνομία που κάνει έρευνες για να συλλάβει τον δράστη της επίθεσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου