ΤΟΠΙΚΑ

Εφιάλτης για 91χρονη – Μπούκαραν σπίτι της για να την κλέψουν

εφιάλτης-για-91χρονη-μπούκαραν-σπίτι-1043648

Ο τρόμος δύο ανήλικων που βρέθηκαν τετ α τετ με τους διαρρήκτες- Ο ένας διέφυγε με το ποδήλατο του παιδιού- Στα ίχνη των δραστών η αστυνομία

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία 91χρονη γυναίκα στην περιοχή των Αγ. Αναργύρων προχθές νωρίς το βράδυ, όποτε δύο άτομα που είχαν το πρόσωπό τους καλυμμένο με κουκούλα εισέβαλαν από πόρτα που παραβίασαν μέσα στο σπίτι τους με σκοπό να κλέψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηλικιωμένη γυναίκα μόλις τους είδε σάστισε. Ήταν μόνη της στο σπίτι και δεν ήξερε πως να αντιδράσει. Οι δύο δράστες δεν την πείραξαν, παρά μόνο άρπαξαν από το τραπέζι δύο δαχτυλίδια που βρήκαν εκτεθειμένα και αμέσως τράπηκαν σε φυγή, καθώς η ηλικιωμένη με όση δύναμη της είχε απομείνει από τον φόβο άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Για καλή της τύχη την άκουσαν γείτονες οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάτι έχει συμβεί ενημέρωσαν τηλεφωνικά το 100, ενώ κάποιοι έσπευσαν στο πλευρό της ηλικιωμένης που είχε πανικοβληθεί.

Η αστυνομία έφτασε σχεδόν αμέσως στο σημείο, ωστόσο οι δράστες είχαν απομακρυνθεί. Πως; Ο ένας με ποδήλατο και ο άλλος προφανώς πεζός κρύφτηκε στα στενά για να χαθούν τα ίχνη του.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στη γειτονιά διαπιστώθηκε πως την ώρα που οι δράστες έφευγαν τρέχοντας από το σπίτι της ηλικιωμένης έπεσαν «μούρη με μούρη» με δύο ανήλικα παιδιά της γειτονιάς. Το ένα από τα δύο μάλιστα μόλις είδε τα δύο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα φοβήθηκε και παράτησε το ποδήλατό του τρέχοντας προς το σπίτι του. Το ποδήλατο αυτό φέρεται να χρησιμοποίησε ο ένας από τους δύο δράστες για να ξεφύγει από τη γειτονιά πιο γρήγορα.

Η έρευνα των αρχών για τον εντοπισμό των δύο ατόμων που εισέβαλαν στο σπίτι της ηλικιωμένης συνεχίζεται.

Αστυνομικές πηγές έλεγαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ πως είναι θέμα χρόνου να συλληφθούν, ενώ σημαντικό ρόλο στον εντοπισμό τους αναμένεται να διαδραματίσει βιντεοληπτικό υλικό από καταστήματα πέριξ της οικίας που διαμένει η 91χρονη γυναίκα.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου