ΤΟΠΙΚΑ

Τέσσερις Διακρίσεις στα Μαθηματικά για το Γυμνάσιο Νέας Αγχιάλου

τέσσερις-διακρίσεις-στα-μαθηματικά-γ-1042641

Τέσσερις μαθητές του Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας. Στο Διαγωνισμό “Θαλής” διακρίθηκαν οι μαθητές Γαραντζιώτη Βασιλική-Ελένη, Καλλιώρας Ευάγγελος, Γκινίδης Θεόδωρος και Οικονόμου Ευαγγελία. Για μια ακόμη φορά, στη δεύτερη φάση, στο διαγωνισμό ¨Ευκλείδης”, διακρίθηκαν οι μαθητές Γαραντζιώτη Βασιλική-Ελένη, Καλλιώρας Ευάγγελος και Οικονόμου Ευαγγελία.

Όπως ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.), στη δεύτερη και καταληκτική φάση του 13ου Τοπικού Διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης για την Α΄ Γυμνασίου» συμμετείχαν 115 μαθητές και μαθήτριες του Ν. Μαγνησίας οι οποίοι είχαν προκριθεί στην Α΄ φάση του διαγωνισμού «Ο Θαλής για την Α΄ Γυμνασίου». Από αυτούς διακρίθηκαν 65 μαθητές και μαθήτριες.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων Καθηγητών και η Διευθύντρια του Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου, Καλλιόπη Γουργιώτου, συνεχάρησαν τους μαθητές/μαθήτριές τους για την επιτυχία τους αυτή και τους εύχονται να έχουν μελλοντικές διακρίσεις και συνεχή πρόοδο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου