ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτης έπιασε από τον λαιμό τη γυναίκα του για να την πνίξει!

βολιώτης-έπιασε-από-τον-λαιμό-τη-γυναί-1042036

Ο 35χρονος που κατηγορείται πιστεύει ότι η γυναίκα του τον απατά, με «πλάτες» από την πεθερά του

Επιασε από τον λαιμό τη σύζυγό του και απειλούσε να την πνίξει, ενώ παράλληλα την έβριζε. Ο λόγος για 35χρονο Βολιώτη ο οποίος φέρεται να έφθασε στα άκρα, «τυφλωμένος» από ζήλια και χθες κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Το ζευγάρι φαίνεται να είχε έντονη λογομαχία, καθώς ο 35χρονος φέρεται να πιστεύει ότι η σύζυγός του τον απατά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιστεύει ότι η πεθερά του, κάνει «πλάτη» στην κόρη της, δηλαδή τη σύζυγό του.

Πάνω στον καβγά, ο 35χρονος φέρεται να επιτέθηκε στη σύζυγό του, την οποία έπιασε από το λαιμό με σκοπό να την πνίξει όπως η ίδια κατήγγειλε στην αστυνομία, όπου κατέφυγε αφού προηγουμένως κατάφερε να γλιτώσει.

Ο 35χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση ελαφράς σωματικής βλάβης και παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό αίτημα που κατέθεσε ο συνήγορος της συζύγου, σύμφωνα με το οποίο ο 35χρονος δεν προκάλεσε ελαφριά αλλά επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς της κατάφερε χτυπήματα τόσο στο λαιμό όσο και στο κεφάλι και δήλωσε αναρμόδιο να εκδικάσει την υπόθεση, η οποία παραπέμφθηκε να εξεταστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου