ΤΟΠΙΚΑ

Δικογραφία για την κλοπή του αναπηρικού αμαξιδίου

δικογραφία-για-την-κλοπή-του-αναπηρικ-1008602

Δυο νεαροί 17 ετών ευθύνονται για το θλιβερό περιστατικό

Στην εξιχνίαση της κλοπής αναπηρικού αμαξιδίου από τον κάτοχό του που συνέβη τις προηγούμενες μέρες στο κέντρο της πόλης, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Οι δράστες που αφαίρεσαν από Βολιώτη με κινητικά προβλήματα το αναπηρικό του όχημα που είχε σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Μαγνήτων και Κουντουριώτου, είναι δύο νεαροί, ένα αγόρι 17 ετών και μία κοπέλα ηλικίας επίσης 17 ετών.

Οι δύο έφηβοι εθεάθησαν να επιβαίνουν στο κλεμμένο όχημα και υπήρξε αστραπιαία κινητοποίηση για την ακινητοποίησή τους, την κατάσχεση του οχήματος και την απόδοσή του στον κάτοχό του.

Όπως κατέγραψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Κραυσίνδωνα όταν πολίτες διαπίστωσαν την ύποπτη μετακίνηση των δύο ατόμων.

Σε κοντινή απόσταση βρισκόταν αστυνομικός, ο οποίος με τη βοήθεια των κατοίκων της γειτονιάς προχώρησε στην ακινητοποίησή τους στην περιοχή «Μεταξουργείο» στη Νέα Ιωνία.

Από την περαιτέρω έρευνα, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, προέκυψε ότι οι 17χρονοι αφαίρεσαν αναπηρικό όχημα ημεδαπού από σημείο της πόλης του Βόλου την 27η Δεκεμβρίου.

Οι δράστες κατελήφθησαν να επιβαίνουν στο εν λόγω όχημα, το οποίο στη συνέχεια παρελήφθη από τον ιδιοκτήτη του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου