ΤΟΠΙΚΑ

ΔΥΠΑ – Amazon: Οριστικά αποτελέσματα για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων

δυπα-amazon-οριστικά-αποτελέσματα-για-το-1029404

Αναρτήθηκαν χθες Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, οι οριστικοί πίνακες επιτυχόντων, επιλαχόντων και αποκλειομένων του νέου διαδικτυακού προγράμματος κατάρτισης με τίτλο «Cloud Practitioner Essentials AWS» στη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/nea-anakoinwseis.

Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε κατά σειρά προτεραιότητας και με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια. Σε κάθε ωφελούμενο, θα σταλεί άμεσα από τη ΔΥΠΑ ενημερωτικό emailγια τα επόμενα βήματα σχετικά με την εγγραφή στην εκπαιδευτική πλατφόρμα και την παρακολούθηση των διαδικτυακών μαθημάτων.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας ΔΥΠΑ – AmazonWebServices (AWS)με στόχο την ανάληψη κοινών δράσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του ψηφιακού χάσματος στην αγορά εργασίας και την ενίσχυση της ψηφιακής οικονομίας. Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 8 εκπαιδευτικών ωρών, απευθύνεται σε 1.000 ανέργους και προσφέρεται δωρεάν από την AWS, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ενώ η υλοποίησή του θα πραγματοποιηθεί μέσω του επίσημου εκπαιδευτικού φορέα για την Ελλάδα OTEAcademy (AmazonTrainingPartner).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου