ΤΟΠΙΚΑ

«Βροχή» τα πρόστιμα για παραβάσεις ΚΟΚ

βροχή-τα-πρόστιμα-για-παραβάσεις-κο-102691

Σε εξόρμηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας προχθές για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας ελέγχθηκαν 1.230 άτομα, 1.139 οχήματα, βεβαιώθηκαν 293 παραβάσεις και συνελήφθησαν 29 άτομα.

Από τις συλλήψεις οι δεκαοχτώ αφορούσαν στη στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, η μία στην παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και του τελωνειακού κώδικα, η μία στην παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, η μία στην παράβαση του νόμου περί όπλων, οι δύο στο παράνομο υπαίθριο εμπόριο, οι τρεις στην παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα και τρεις σε καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση του ΚΟΚ και παράνομη υλοτομία.

Οι παραβάσεις του ΚΟΚ ήταν συνολικά 280 και η πλειοψηφία αυτών αφορούσαν στην υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, τη χρήση κινητή τηλεφώνου, τη μη χρήση μέσων προστασίας κατά την οδήγηση κ. α. Μεταξύ των άλλων παραβάσεων, οι πέντε αφορούσαν στην επαιτεία.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν 20 ναρκωτικά δισκία, αφορολόγητος χύμα καπνός 246,8 γραμμαρίων, 159 είδη παραεμπορίου, ένα κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου