ΤΟΠΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικη προσφορά αγάπης στους πληγέντες της Μαγνησίας

χριστουγεννιάτικη-προσφορά-αγάπης-σ-1025707

Το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Argonauts Volos αναζητώντας τρόπους και πόρους για να βοηθήσει τις πληγείσες περιοχές της Μαγνησίας μετά τις θεομηνίες απευθύνθηκε στην εταιρεία ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ.

Η ανταπόκριση, όπως ενημερώνει, ήταν θετική, άμεση και ουσιαστική στο αίτημα του τμήματος του Βόλου και είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή μίας πολύ μεγάλης ποσότητας τροφίμων, νερού και ειδών πρώτης ανάγκης.

Στο πλαίσιο της άμεσης ανταπόκρισης της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ και της υλοποίησης διάθεσης και μεταφοράς από το τμήμα Βόλου ΑΧΕΠΑ HJ-13 Argonauts Volos της βοήθειας, πραγματοποιήθηκαν τρεις ισομερείς αποστολές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου, το Γηροκομείο Βόλου και τον Δήμο Νοτίου Πηλίου.

Ο πρόεδρος του τμήματος AHEPA HJ-13 Argonauts Volos Λάμπρος Βελούδος ευχαρίστησε την κ. Ειρήνη Ζαβρίδου, η οποία ως εκπρόσωπος της εταιρείας ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ παρέστη στη διάθεση της παρασχεθείσας βοήθειας.

«Εκ μέρους της εταιρίας Ολυμπία Οδός ΑΕ που διαχειρίζεται και λειτουργεί τον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος, είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Η Ολυμπία Οδός υλοποιεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους προγράμματα για την τόνωση των τοπικών κοινοτήτων. Στο πλαίσιο υλοποίησης αυτών των προγραμμάτων και ξεφεύγοντας από τα αμιγώς τοπικά της όρια, σήμερα η Ολυμπία Οδός προσφέρει τη βοήθειά της, και ενόψει των Χριστουγέννων, σε συνανθρώπους μας σε περιοχές που χτυπήθηκαν από την θεομηνία του Σεπτεμβρίου. Τα είδη που προσφέρουν σήμερα το Σωματείο των Εργαζόμενων της Ολυμπίας Οδού καθώς και η Διοίκηση της εταιρίας προορίζονται για το Δημοτικό Γηροκομείο του Βόλου, για τους συμπολίτες μας στο Βόλο αλλά και στο Νότιο Πήλιο.

Να ευχηθώ εκ μέρους όλων στην Ολυμπία Οδό Χρόνια Πολλά για τις γιορτές και γρήγορη αποκατάσταση και επαναφορά στην κανονικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατά την παράδοση της βοήθειας ήταν παρόντες επίσης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δ. Βόλου Βούλα Αναγνώστου, η πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Σοφία Χάλαρη, καθώς και μέλη του τοπικού τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου