ΤΟΠΙΚΑ

Ερώτηση Μεϊκόπουλου για τον ΕΦΚΑ

ερώτηση-μεϊκόπουλου-για-τον-εφκα-1025254

Ερώτηση στον Υπουργό Εργασίας αναφορικά με τα προβλήματα θέρμανσης που καταγράφονται στο κτίριο του ΕΦΚΑ στον Βόλο κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ζητώντας να βρεθεί λύση.

Όπως είναι γνωστό ο σύλλογος εργαζομένων ΕΦΚΑ Μαγνησίας έχει τα τελευταία χρόνια προβεί σε διαδοχικές ανακοινώσεις για την ελλιπέστατη συντήρηση του εξοπλισμού και την άρνηση των αρμόδιων να δώσουν μία οριστική λύση στο πρόβλημα.

Η ευθύνη για την συντήρηση και την ορθή λειτουργία των κτιριακών εγκαταστάσεων των τοπικών υπηρεσιών ανήκει στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Συντονισμού και Υποστήριξης (ΠΥΣΥ). Οι εν λόγω υπηρεσίες όμως δεν διαθέτουν μέχρι και σήμερα το κατάλληλο και αναγκαίο προσωπικό ηλεκτρολόγων, μηχανολόγων, πολιτικών μηχανικών που να μπορεί να εντοπίζει και να επιλύει τα λειτουργικά προβλήματα αλλά και να δρα προληπτικά για την αντιμετώπισή τους.

«Οι αξιοπρεπείς συνθήκες λειτουργίας υπηρεσιών που εξυπηρετούν ασφαλιστικά το σύνολο του νομού δεν μπορεί να αποτελούν ζητούμενο για εργαζόμενους και πολίτες», σημειώνει ο βουλευτής και ζητεί να δοθεί λύση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου