ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλες χορηγίες αναψυκτικών και χυμών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου

μεγάλες-χορηγίες-αναψυκτικών-και-χυμ-102394

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Βόλου ευχαριστεί θερμά τις εταιρείες Ε.Ψ.Α. και ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Μεγάλες ποσότητες αναψυκτικών και χυμών για τους ωφελούμενους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου μετά από χορηγίες.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Βόλου Παρασκευή Αναγνώστου – Στάθη και το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν θερμά για την προσφορά την ΕΨΑ Α.Ε. και την ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε.

«Η προσφορά σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και σημαντική ειδικά αυτή τη χρονική περίοδο που το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να εξυπηρετήσει τις τακτικές διανομές των ωφελούμενων, αλλά και τις έκτακτες αιτήσεις χορήγησης τροφίμων αδύναμων πολιτών που είναι υπεράριθμες», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου συνιστά δομή παροχής βασικών αγαθών, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και στηρίζει ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Βόλου, οι οποίες διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Οσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια υποστήριξης των συμπολιτών, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο τηλ.: 2421055156 ή να αποστείλουν σχετικό email: [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου