ΑΛΜΥΡΟΣ

Συνελήφθη 37χρονος που λήστεψε πρακτορείο ΟΠΑΠ και τον ΣΕΑ Αλμυρού

συνελήφθη-37χρονος-που-λήστεψε-πρακτορ-101925

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και ο δεύτερος δράστης της ληστείας στον ΣΕΑ Αλμυρού που διαπράχτηκε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου. Συνελήφθη χθες στη Λάρισα από αστυνομικούς της γειτονικής πόλης. Πρόκειται για έναν 37χρονο Βολιώτη, ο οποίος φέρεται να είναι το ίδιο πρόσωπο που λίγες μέρες μετά το ΣΕΑ Αλμυρού, λήστεψε και πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Βόλο.

Ο 37χρονος έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια ελέγχου. Εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης. Τις επόμενες ώρες θα γίνει η μεταγωγή του στον Βόλο, προκειμένου πιθανότατα σήμερα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Βόλου.

Σημειώνεται πως πριν από λίγες μέρες για τη ληστεία στον ΣΕΑ Αλμυρού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών. Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη στην περιοχή της Αταλάντης Φιθώτιδας, ενώ ο δεύτερος αναζητούνταν μέχρι χθες, οπότε και έγινε «τσακωτός» από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, μετά το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τον Ανακριτή Βόλου. Ο 37χρονος το βράδυ της 5ης Μαρτίου 2022 διέπραξε ακόμη μία ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών της πόλης του Βόλου. Εχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε ως πελάτης στο κατάστημα, ιδιοκτησίας ημεδαπής στο Βόλο και με την απειλή μαχαιριού σε βάρος της παθούσας, αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 3.700 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου