ΤΟΠΙΚΑ

Ναρκομανής στον Βόλο επιτέθηκε σε μητέρα και παιδί

ναρκομανής-στον-βόλο-επιτέθηκε-σε-μητ-1017785

Τον τρόμο έζησε προχθές το απόγευμα μία νεαρή μητέρα με το παιδάκι της, όταν δέχτηκε επίθεση από χρήστη, που επιτέθηκε σε βάρος τους με σκοπό να κλέψει. Σωτήρια αποδείχτηκε η παρέμβαση ενός διερχόμενου πολίτη, ο οποίος μόλις άκουσε τις φωνές της μητέρας που καλούσε σε βοήθεια, έσπευσε να βοηθήσει, ακινητοποίησε τον επίδοξο κλέφτη και περίμενε μέχρι να σπεύσει η αστυνομία για να τον συλλάβει.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κρίτσκη στον Βόλο. Η μητέρα βρισκόταν μπροστά στο γκαράζ της πολυκατοικίας που διαμένει. Είχε μόλις απωθήσει το παιδάκι της στο κάθισμα και έβαζε το καρότσι του παιδιού στο αυτοκίνητο, όταν αντιλήφθηκε ότι άνοιξε την πόρτα του οχήματος άγνωστος και της άρπαξε την τσάντα. Η γυναίκα πανικοβλήθηκε. Αρχισε να καλεί σε βοήθεια. Εκείνη την ώρα από τον δρόμο περνούσε ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΑΓΕΤ, εθελοντής διασώστης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Νίκος Ζυγούρης. Μόλις συνειδητοποίησε ότι κάτι συμβαίνει έσπευσε να συνδράμει τη γυναίκα.

Ο δράστης δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί και ακινητοποιήθηκε. Δεν πρόβαλλε καμία αντίσταση. Λίγο αργότερα έφτανε στο σημείο η αστυνομία. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο δράστης είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και κατά καιρούς έχει απασχολήσει τις αρχές με κλοπές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου