ΤΟΠΙΚΑ

Προσωπική επίθεση στον Γ. Μουλά από τον Λεωνίδα Μαυρογιάννη

προσωπική-επίθεση-στον-γ-μουλά-από-τον-101759

Σκληρή επίθεση στον Γ. Μουλά εξαπολύει σε γραπτή απάντησή του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Λεωνίδας Μαυρογιάννης με αφορμή το αίτημα του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας να του δοθούν οι εκθέσεις των ορκωτών λογιστών για τις χρήσεις της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης για τις χρήσεις 2006, 2007 και 2008. Στοιχεία που ζήτησε με επερώτηση που κατέθεσε και η οποία αφορούσε σε προγραμματικές συμβάσεις ύψους 1,5 εκατ. ευρώ που είχε υπογράψει η ΔΕΥΑΜΒ με το Δήμο Βόλου επί δημαρχίας του Κ. Μήτρου.

Ο Γ. Μουλάς προσέφυγε στην εισαγγελία ώστε να του δοθούν τα στοιχεία της υπόθεσης που έχει λάβει το δρόμο της Δικαιοσύνης, για να του απαντήσει η ηγεσία του Δήμου μέσω του Λ. Μαυρογιάννη ότι όλα τα έγγραφα είχαν δοθεί στον εκπρόσωπο της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στη ΔΕΥΑΜΒ Τέλη Δουλόπουλο από τον Σεπτέμβριο.
«Για την ταμπακιέρα δεν έλαβα απάντηση. Όταν κάποιος ζητήσει έγγραφα πρέπει να του τα παρέχει η υπηρεσία. Η Δημοτική Αρχή αγνοεί το Νόμο και ο Λ. Μαυρογιάννης πρέπει να ντρέπεται γιατί εισάγει καινούργια ήθη στον Δήμο Βόλου. Ξεκαβαλήστε το καλάμι και λειτουργήστε με χρηστοήθεια», ανταπάντησε ο κ. Μουλάς.
Η απάντηση

της ΔΕΥΑΜΒ

Στην απάντησή της η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ, εκτός των άλλων, σημειώνει:

«Σε μια εποχή που η κοινωνία βράζει από προβλήματα και οι Δήμοι ουσιαστικά καταργούνται, φαίνεται πως προτεραιότητα για τον κ. Μουλά είναι το πώς θα αποκτήσει προβάδισμα στο ενδοπαραταξιακό ανταγωνισμό και πώς θα εκκαθαρίσει λογαριασμούς του παρελθόντος με στελέχη της παράταξής του», αναφέρει η απάντηση της Δημοτικής Αρχής.

«Το πιο μελαγχολικό είναι πως για να υπηρετήσει τους ματαιόδοξους στόχους του, δεν διστάζει να καταφεύγει σε συκοφαντικές αναφορές και να βάζει στο στόχαστρο τη ΔΕΥΑΜΒ, σε μια περίοδο που γίνεται τιτάνια προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της επιχείρησης και την ανταπόκρισή της στα ιδιαίτερα αυξημένα καθήκοντα του νέου Καλλικρατικού Δήμου. Γνωρίζει, άλλωστε, ότι κάθε αναφορά στη ΔΕΥΑΜΒ, βάσιμη ή συκοφαντική, εξασφαλίζει απλόχερη δημοσιότητα, πολύ περισσότερο όταν κανείς διατηρεί προνομιακή σχέση και έχει εξασφαλίσει τη θαλπωρή συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης. Γνωρίζει, επίσης, πως ο μόνος τρόπος να κρύψει κανείς την κραυγαλέα πολιτική αδυναμία για ουσιαστική και γόνιμη αντιπολίτευση, είναι να εξασφαλίζει την ποθούμενη δημοσιότητα, θορυβώντας» τονίζει μεταξύ άλλων προσωπικών χαρακτηρισμών ο Λεωνίδας Μαυρογιάννης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου