ΤΟΠΙΚΑ

B. Μεταξάς: «Tο ΚΚΕ αποτελεί τη μόνη αντιπολίτευση μέσα και έξω από τη βουλή»

b-μεταξάς-tο-κκε-αποτελεί-τη-μόνη-αντιπ-1017282

«Μόνο το ΚΚΕ αντιπαρατίθεται με την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης», τόνισε ο βουλευτής του KKE Βασίλης Μεταξάς, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1.

Σε ερώτηση σχετικά με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν μια άνοδο στα ποσοστά του ΚΚΕ, υπογράμμισε ότι «ενισχύεται το ρεύμα αμφισβήτησης στην κυρίαρχη πολιτική. Ιδιαίτερα θετικό είναι πως διαμορφώνεται ένα ρεύμα ανθρώπων που βγάζει συμπεράσματα από τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ ως κομματιού της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας και των πεπραγμένων της όλα τα προηγούμενα χρόνια».

Ο Βουλευτής του ΚΚΕ ανέδειξε ότι όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι αντιλαμβάνονται πως απέναντι στη στρατηγική σύγκλιση των υπόλοιπων αστικών κομμάτων με την κυβέρνηση, μόνο το ΚΚΕ αποτελεί τη μόνη αντιπολίτευση από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων, μέσα και έξω από τη βουλή.

Ως βασικό παράδειγμα ανέφερε τις σημερινές κινητοποιήσεις των επαγγελματιών ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, δηλώνοντας τη στήριξη του ΚΚΕ στα δίκαια αιτήματά τους, απέναντι στην επίθεση της κυβέρνησης.

Ανέφερε, μάλιστα, ότι το ΚΚΕ είναι μπροστά στους αγώνες, σε όλα τα μέτωπα, όπως η ακρίβεια, ο πόλεμος και για κάθε ζήτημα που αφορά τις λαϊκές οικογένειες.

Σε ερώτηση σε σχέση με τις πολυδιαφημισμένες αυξήσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, είπε ότι «είναι αστείο να μιλάει κανείς για αυξήσεις, όταν η αύξηση είναι μεσοσταθμικά 4,5%, μετά από 15 χρόνια ενώ μόνο πέρυσι οι απώλειες στον πραγματικό μισθό ήταν πάνω από 7%».

Τέλος, σημείωσε ότι ο λαϊκός παράγοντας, με πιο δυνατό ΚΚΕ, μπορεί να αποτρέπει αντιλαϊκά μέτρα και να ανοίξει τον δρόμο της προοπτικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου