ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυμα του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας για την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου: «Τιμή στις Ενοπλες Δυνάμεις μας»

μήνυμα-του-πασοκ-μαγνησίας-για-την-εορ-1016720

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας για τη σημερινή εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, που αποτελεί και γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Ελληνική Πολιτεία και ο Ελληνικός λαός γιορτάζουν σήμερα την Υπεραγία Θεοτόκο και τιμούν τις ´Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Η συνεισφορά τους στην εθνική μας κυριαρχία και ύπαρξη είναι καθοριστική και καταλυτική. Φρουρώντας ασταμάτητα την πατρίδα μας από αέρα, ξηρά και θάλασσα, δημιουργούν πλέγμα ασφάλειας και ισχύος, ώστε να μπορούμε όλοι εμείς σε συνθήκες ειρήνης να αναπτυσσόμαστε.

Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής διαχρονικά βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, τους στυλοβάτες της αμυντικής ισχύος μας.

Ως Τομέας Άμυνας, ασχολούμαστε με όλες μας τις δυνάμεις με τα προβλήματα των στελεχών όλων των βαθμίδων, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για την επίλυσή τους. Παραγωγικά, με συναντήσεις, συζητήσεις, την απαιτούμενη διερεύνηση, με συνεχείς προτάσεις, αλλά και τον απαιτούμενο αυστηρό έλεγχο. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην πορεία της ενδυνάμωσής του και τη συγκρότηση μιας συνολικής κυβερνητικής εναλλακτικής πρότασης απέναντι στην απαθή και παρακμιακή ΝΔ, εντάσσει σε υψηλό επίπεδο την πρότασή του για την Άμυνα της χώρας, μέσω των απαραίτητων εξοπλισμών και της ενίσχυσης της Εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας. Στην πορεία αυτή εμείς είμαστε παρόντες, τη διαμορφώνουμε και αναβαθμίζουμε τα ζητήματα των Ενόπλων Δυνάμεων ως άμεσης προτεραιότητας. Οι ´Ένοπλες Δυνάμεις μας αξίζουν πολλά και ουσιαστικά. Οι ευχές και οι τιμές μετριούνται με πράξεις.

Τιμούμε όλους αυτούς που διαχρονικά θυσιάστηκαν στον βωμό του καθήκοντος στον πόλεμο και στην ειρήνη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου