ΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βόλου για Πανθεσσαλικό: «Όχι μόνο δεν οφείλουμε, έχουμε να λαμβάνουμε»

δήμος-βόλου-για-πανθεσσαλικό-όχι-μόν-1015021

Απάντηση για το θέμα του Πανθεσσαλικού Σταδίου και της ΕΤΑΔ, με αφορμή προχθεσινή δήλωση του βουλευτή Μαγνησίας, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, έδωσε ο Δήμος Βόλου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Για την ενημέρωση των πολιτών και μόνο, που καθημερινά βομβαρδίζονται από τις «καταγγελτικές» αηδίες ενός πολιτικά ανύπαρκτου τύπου που, ελέω πατρός, υποδύεται τον βουλευτή και δύο μ…. που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, απαντούμε σχετικά με τα όσα αναφέρονται για την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου από την ΕΤΑΔ στο Δήμο Βόλου και παράλληλα διατυπώνουμε την απορία μας αν είναι απλώς άσχετοι ή ορκισμένοι εχθροί της πόλης.

Εσπευσαν να… πανηγυρίσουν (!) για τις δήθεν οφειλές του Δήμου Βόλου προς την ΕΤΑΔ και να υιοθετήσουν τους ισχυρισμούς της δεύτερης, χωρίς να γνωρίζουν καν το περιεχόμενο της σύμβασης που έχει υπογραφεί και τις διεκδικήσεις που ο Δήμος έχει από την εταιρεία, βάσει αυτής της σύμβασης. Τους ενημερώνουμε ότι ο Δήμος όχι μόνο δεν οφείλει, αλλά έχει να λαμβάνει.

Ωστόσο και στην περίπτωση που οι αθλιότητες, που το μίσος και η κακοήθεια τους έναντι της Δημοτικός Αρχής τους οδηγεί να διατυπώνουν συνεχώς, ήταν αληθείς, διερωτάται κανείς μέχρι που μπορούν να φθάσουν; Να ρουφιανεύουν και να υπονομεύουν τα συμφέροντας της πόλης και των πολιτών, αδίστακτα, χωρίς την παραμικρή αιδώ;

Τέλος αν θέλουν, ή αν μπορούν, ας εξηγήσουν γιατί αποσιώπησαν από την απάντηση που δόθηκε στη Βουλή την αποστροφή – παραδοχή της ΕΤΑΔ πως «σε σύγκριση με τις ετήσιες ζημίες που φορτωνόταν από το Πανθεσσαλικό, θα ήταν ωφέλιμη η μεταφορά του κόστους λειτουργίας στον Δήμο Βόλου, ακόμη και άνευ αντιτίμου»!!! Τι ακριβώς δεν τους βόλευε;».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου