ΤΟΠΙΚΑ

48χρονος έκλεβε συστηματικά ξενοδοχείο του Βόλου – Μπήκε σε δωμάτιο πελάτη

48χρονος-έκλεβε-συστηματικά-ξενοδοχεί-1014997

Εξαφανίζει καλάθια σκουπιδιών, χαρτάκια σημειώσεων και αντικείμενα ασήμαντης αξίας

Γνώριμοι, σχεδόν φίλοι, συναντήθηκαν χθες στη δικαστική αίθουσα. Ο ένας κατηγόρησε τον άλλον για κλοπή. Εναντίον ενός 48χρονου χρήστη ουσιών που μπήκε χθες τα ξημερώματα μέσα σε ξενοδοχείο στην είσοδο του Βόλου και έκλεψε από την ρεσεψιόν διακοσμητικά από τα jumbo, ένα χαλασμένο χρηματοκιβώτιο αξίας 60 ευρώ, αλλά και από το δωμάτιο πελάτη ένα iphone και το πορτοφόλι του, κατέθεσε μήνυση ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και μάρτυρας κατηγορίας ήταν ένας υπάλληλος.

Ο 48χρονος δεν είναι πρόσωπο άγνωστο στο προσωπικό του ξενοδοχείου… γιατί τους κλέβει συχνά αντικείμενα ευτελούς αξίας. Συγγενικό πρόσωπο του 48χρονου συνεργάζεται με το ξενοδοχείο και κάθε φορά που περνά από εκεί για να βοηθήσει σε φορτώματα και ξεφορτώματα, μετράνε οι υπάλληλοι απώλειες. Κλέβει από καλαθάκια σκουπιδιών μέχρι αυτοκόλλητα χαρτάκια σημειώσεων. Όπως όμως κατήγγειλε ο υπάλληλος, ο 48χρονος «αναβάθμισε» τις κλοπές και μπήκε σε δωμάτιο πελάτη. Ο πελάτης λόγω εργασίας έφυγε από τον Βόλο για την Κρήτη και δεν ασχολήθηκε με τις απώλειές του. Έσπευσε μόνο να εκδώσει αντίγραφο ταυτότητας.

«Κλέβει ότι ασήμαντο αντικείμενο βάζει ο νους. Εμείς τον γνωρίζουμε και δεν εντυπωσιαζόμαστε, αλλά η είσοδος σε δωμάτιο πελάτη ξεπέρασε τα όρια. Ο 48χρονος παραδέχτηκε πως έκανε την κλοπή, όταν είδε τον πελάτη να βγαίνει από το δωμάτιο. Επέστρεψε το κινητό και είπε πως θα επιστρέψει και τα 110 ευρώ που πήρε για να αγοράσει ναρκωτικά.

«Έχω καταστραφεί και κουράστηκα. Την Παρασκευή μπαίνω σε πρόγραμμα. Έχω πλάτες οικογενειακές και πρέπει να δουλέψω, να σωθώ», είπε στους δικαστές, που τον καταδίκασαν σε έξι μήνες με αναστολή και με την προϋπόθεση να μην πλησιάσει ξανά το ξενοδοχείο, ειδάλλως θα οδηγηθεί στην φυλακή. Ο μάρτυρας κατηγορίας, που ζήτησε την καταδίκη του, το πρώτο τηλεφώνημα που έκανε μόλις ολοκληρώθηκε η δίκη ήταν στην μητέρα του 48χρονου…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου