ΤΟΠΙΚΑ

Σύλληψη 35χρονου για τα άγρια επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

σύλληψη-35χρονου-για-τα-άγρια-επεισόδια-1013142

Εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου

Στη σύλληψη 35χρονου, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τα άγρια επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τον Μάιο του 2017, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο 35χρονος φέρεται να κλήθηκε ως μάρτυρας από την ανακρίτρια της υπόθεσης των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σημειώνεται, πως η κατάθεσή του φέρεται να αφορούσε άλλο σκέλος της υπόθεσης και όχι την ανθρωποκτονία του 29χρονου Μιχάλη.

Εκεί διαπιστώθηκε πως σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσε από πέρυσι ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για συμμετοχή του τις συμπλοκές μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Μάιο του 2017 και, έτσι, συνελήφθη.

Πλέον εξετάζεται τυχόν συμμετοχή του και στα επεισόδια μεταξύ Κροατών χούλιγκανς και οπαδών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά τη γνωστοποίηση της σύλληψης του 35χρονου, οι δικηγόροι του προχώρησαν σε δήλωση προκειμένου, όπως υποστηρίζουν να ξεκαθαρίσουν ότι η σύλληψη αυτή δεν σχετίζεται με την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη. Συγκεκριμένα, η δήλωση έχει ως εξής: «Προς αποφυγή παρεξηγήσεως του κόσμου, που αγωνιά για την έκβαση της υπόθεσης της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη και την ανεύρεση του δράστη αυτής, ενημερώνουμε πως η σύλληψη σήμερα του εντολέως μας, στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, δεν αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Εκκρεμούσε εις βάρος του μια απόφαση, ενός έτους φυλάκισης, για πλημμέλημα, που εκδόθηκε τον Ιούλιο, για πράξη που τελέστηκε το έτος 2017.

Ούτε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, η είδηση ότι έχει ταυτοποιηθεί το dna του, γεγονός που μας παραξενεύει ιδιαιτέρως, από τη στιγμή που μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει καν δείγμα, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες, όπως συμβαίνει σε όλους τους κατηγορούμενους.

Όσον αφορά την υπόθεση ανθρωποκτονίας του Μιχάλη Κατσούρη, ο εντολέας μας έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον αγνώστων δραστών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του και παρίσταται ως υποστηρίζων τη κατηγορία.

Προσφάτως, ασκήθηκε εναντίον του δίωξη από την Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, για αδικήματα που δεν σχετίζονται επ ‘ ουδενί με την ανθρωποκτονία εναντίον του φίλου του και είχε κληθεί να απολογηθεί σήμερα, όντας ελεύθερος για αυτή την αιτία, ενώπιόν της.

Λόγω της αποχής των Δικηγόρων σήμερα και καθότι ελεύθερος για αυτή την υπόθεση, η απολογία του μετατέθηκε για την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου