ΤΟΠΙΚΑ

«Μας έκλεισε το σπίτι, τι αλλάζει αν είχε πιεί ο οδηγός» λέει ο 54χρονος παππούς του άτυχου βρέφους

μας-έκλεισε-το-σπίτι-τι-αλλάζει-αν-είχ-1012546

Συντετριμμένος είναι ο παππούς που κρατούσε στην αγκαλιά του το 4μηνο βρέφος που βρήκε τραγικό θάνατο από την παράσυρση που συνέβη από μηχανή το βράδυ του Σαββάτου, μπροστά στα έντρομα μάτια των συγγενών του.

«Μας έκλεισε το σπίτι. Και τι αλλάζει αν είχε πιεί ο οδηγός της μηχανής, εμείς χάσαμε το εγγόνι μας. Δεν τον ξέρουμε τον οδηγό, προσπαθούμε να ηρεμήσουμε», είπε ο 53χρονος παππούς

Ο άτυχος άνδρας από το περιστατικό αποκόμισε τραυματισμούς και φοράει κολάρο στο λαιμό, όπως του συνέστησαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου.

Δείτε τι δήλωσε στην εκπομπή του Live News

Τι δήλωσε υπάλληλος του τσιπουράδικου που επισκέφθηκε ο οδηγός

Ο υπάλληλος στο τσιπουράδικο μίλησε στο Mega για τις κινήσεις του οδηγού της μοτοσικλέτας, λέγοντας πως ο οδηγός ήπιε μία μπύρα μόνο. «Πρέπει να ήταν γύρω στις 8, φάγανε πιάτο μικρό που έχουμε εδώ και από ότι θυμάμαι πρέπει να ήπιε μία μπύρα. Ήμουν έξω από το μαγαζί εκείνη την στιγμή τους είδα να κατεβαίνουν τον δρόμο με τα πόδια μεγάλη παρέα. Αυτοί πρέπει να ήταν 5-6 συνάντησαν εδώ κάποια άλλα άτομα. Δεν καθίσανε πολύ. Πρέπει να ήταν μία ώρα, μία το πολύ μιάμιση. Έρχεται συχνά για φαγητό, συνήθως δεν πίνει πολύ άμα θα πιει, δηλαδή άμα θα πιει, θα πιει μία μπύρα. Έρχεται για φαγητό, τα μεσημέρια συνήθως κανένα αναψυκτικό, το βράδυ αυτό, συνήθως έρχεται να φάει μετά την δουλειά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου