ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεά υλικού στο ΕΚΑΒ από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

δωρεά-υλικού-στο-εκαβ-από-το-επιμελητή-101117

Αυξημένες οι ανάγκες προστασίας των εργαζομένων στη δομή εν μέσω της πανδημίας

Σημαντικό υγειονομικό υλικό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού COVID – 19 διέθεσε χθες το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο ΕΚΑΒ Βόλου. Στη διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Μαγνησίας δόθηκαν 45 θερμικοί θερμομετρητές, 45 παλμικά οξύμετρα και 130 χειρουργικές ποδιές προστασίας.

Το ΕΚΑΒ Βόλου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης. Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Παναγιώτης Δαρειώτης σε δηλώσεις του έκανε λόγο για μία γενναία δωρεά που θα προφυλάσσει τους εργαζόμενους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας προμηθεύτηκε υγειονομικό υλικό για τα μέλη του μετά από άμεση ανταπόκριση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Αρχές Απριλίου καταθέσαμε αίτημα στο Επιμελητήριο για τις ανάγκες που υπάρχουν κι άμεσα σε διάστημα 10 ημερών, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αριστοτέλης Μπασδάνης και τα μέλη της διοικητικής δπιτροπής ανταποκρίθηκαν και διέθεσαν 4.700 ευρώ για την προμήθεια του αναγκαίου υλικού», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος επισήμανε ότι είναι η πρώτη φορά που θεσμικός φορέας όπως το Επιμελητήριο Μαγνησίας ανταποκρίθηκε σε σχετικό αίτημα του ΕΚΑΒ αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο του και πρόσθεσε: «Ευελπιστούμε στην ευαισθητοποίηση και άλλων φορέων, καθώς οι ανάγκες είναι καθημερινές».

Η παράδοση του υλικού έγινε από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλη Μπασδάνη, ο οποίος συνοδευόταν από τον γενικό γραμματέα Βασίλη Ζαχείλα, τον οικονομικό επόπτη Νίκο Αγγελέτο και την υπεύθυνη ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων Θέκλα Καμμένου

Ο κ. Μπασδάνης υπενθύμισε ότι εφεξής δίνεται η δυνατότητα στα Επιμελητήρια να μπορούν να επιχορηγούν δομές του Δημοσίου με ποσοστό 2,5% του προϋπολογισμού τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου