ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών είχε ο Κώστας Αγοραστός

συνάντηση-με-τον-αρχιεπίσκοπο-αθηνών-10102

Με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο, συναντήθηκε ο πρόεδρος της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) και περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η αναζήτηση τρόπων για τη στενότερη συνεργασία μεταξύ Εκκλησίας και Περιφερειών, με έμφαση στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης, ιδιαίτερα για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη τον Κώστα Αγοραστό για την πρόσφατη εκλογή του ως προέδρου της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδος και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του.

Ο Κ. Αγοραστός από την πλευρά του σημείωσε ότι «η έμπνευση και η ευλογία του Μακαριωτάτου είναι πάντοτε πολύτιμη για εμάς. Με την Εκκλησία μπορούμε να συνεργαστούμε σε πολλούς τομείς με γνώμονα την προσφορά στο συνάνθρωπο, μέσα σ’ αυτή την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε. Η Εκκλησία αναπτύσσει πλούσιο και σημαντικό κοινωνικό έργο και ως Ενωση Περιφερειών Ελλάδος έχουμε τη βούληση να αναπτύξουμε από κοινού νέες ανθρωποκεντρικές δράσεις, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου