ΤΟΠΙΚΑ

Κατά συρροή κλέφτης παγωτών και τσιγάρων ένας 28χρονος στον Βόλο

κατά-συρροή-κλέφτης-παγωτών-και-τσιγά-1006872

Συνελήφθη για τέσσερις κλοπές και απόπειρα κλοπής σε διάστημα δύο μηνών

Είδη καπνού και παγωτά είχε βάλει στο μάτι ένας 28χρονος άνδρας στον Βόλο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε επιδοθεί σε σαφάρι διαρρήξεων σε περίπτερα και καφέ.

Χειροπέδες κατόπιν ανθρωποκυνηγητού στο κέντρο του Βόλου πέρασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου την Παρασκευή το πρωί σε έναν 28χρονο άνδρα για κλοπή και απόπειρα κλοπής από καταστήματα στην περιοχή.

Ο δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, την Παρασκευή τα ξημερώματα εισήλθε σε αναψυκτήριο με σκοπό να αρπάξει τα χρήματα από την ταμειακή και να φύγει. Ωστόσο, αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραπεί σε φυγή.

Ομως, δεν το έβαλε κάτω. Λίγες ώρες αργότερα, μετέβη σε κατάστημα με είδη περιπτέρου στο κέντρο του Βόλου καταφέρνοντας αυτή τη φορά με επιτυχία να πάρει από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, καθώς και καπνικά είδη που είχε προς πώληση η επιχείρηση.

Ο ιδιοκτήτης, αντιλαμβανόμενος ότι έπεσε θύμα κλοπής, ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες εξαπέλυσαν δίκυκλες μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για τον άμεσο εντοπισμό του δράστη, καθώς και στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ο δράστης εντοπίστηκε πεζός από τους αστυνομικούς και ακινητοποιήθηκε, στην κατοχή του, όμως βρέθηκε μόνο το ποσό των 100 ευρώ, το οποίο και κατασχέθηκε.

Από την έρευνα των αρχών προέκυψε ότι ο 28χρονος, στο διάστημα από 30 Αυγούστου μέχρι και 8 Οκτωβρίου είχε διαρρήξει και κλέψει χρήματα και είδη από ακόμη τρία καταστήματα, δύο περίπτερα και μία καφετέρια.

Ειδικότερα, από τις κλοπές ο δράστης είχε συγκεντρώσει το ποσό των 140 ευρώ, καθώς και καπνικά είδη και ποσότητα παγωτών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου