ΤΟΠΙΚΑ

Μπέος για Κασσελάκη: «Ο δημοκράτης ζήτησε την απόλυση του Γιώργου Αυτιά, γιατί έθιξε τις ευαισθησίες του»

μπέος-για-κασσελάκη-ο-δημοκράτης-ζήτ-1004912

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος ζήτησε από τον ΣΚΑΪ να απολύσει τον Γιώργο Αυτιά, λόγω ενός …ομοφοβικού, όπως το χαρακτήρισε, σχολίου του δημοσιογράφου για το πρόσωπό του.

Στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Βόλου αναφέρει τα εξής:

«Τελικά αυτή η λεγόμενη πολιτική ορθότητα (αλήθεια ποιος και πως ορίζει το ορθόν ή μη;) στα χέρια των Αριστερών της πλάκας, όπως αυτοί στην Ελλάδα, τείνει να μετατραπεί σε ένα εργαλείο φίμωσης για την πλειονότητα και επιβολής των μειοψηφιών στην κοινωνία.

Τα νέα κρούσματα με τον περίφημο Κασσελάκη και τη φίμωση δημοσιογράφων, των οποίων μάλιστα – ο δημοκράτης – ζήτησε και την απόλυση, γιατί δήθεν έθιξαν τις «ευαισθησίες» του, δίνουν και το μέτρο του προβλήματος, που εξελίσσεται σε πρόβλημα της Δημοκρατίας αφού καταργείται πλέον η υπέρτατη αρχή της Ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης.

Και καθώς, όπως ελέχθη, αν θέλεις να εκφυλίσεις μια ιδέα ή ένα θεσμό δώσε τον στους Έλληνες να τον εφαρμόσουν, ας σοβαρευτούμε λίγο σε αυτό τον τόπο. Αλλα είναι τα ιερά και τα όσια, που οφείλουμε να προστατεύουμε, και όχι οι «ευαισθησίες» των διαφόρων Κασσελάκηδων και Τάιλερ…»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου