ΤΟΠΙΚΑ

Πρεμιέρα για τα κατηχητικά – Το βίντεο του Μητροπολίτη Δημητριάδος στο TikTok

πρεμιέρα-για-τα-κατηχητικά-το-βίντεο-1003323

Μέσα από τα σύγχρονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, κ. Ιγνάτιος, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους νέους και τις νέες της Τοπικής Εκκλησίας, που μένουν ή και σπουδάζουν στην περιοχή, να συμμετάσχουν και φέτος στις δράσεις του Γραφείο Νεότητας, στα κατηχητικά και τις νεανικές συντροφιές που έχουν οργανωθεί ξεχωριστά σε κάθε ενορία.

Ακόμη για φοιτητές και νέους στη «βραδιά της Τρίτης» στις 8.30 μ.μ. του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου, καθώς και τις συναντήσεις του Συνδέσμου Νέων (στη Βασσάνη 63) κάθε Τετάρτη βράδυ και όχι μόνο!

«Εάν είσαι μαθητής ή μαθήτρια, νέα – νέος, που διψάς να μάθεις, να γνωρίσεις, να γνωρίσεις την Αλήθεια, αυτή την αλήθεια που ελευθερώνει τον άνθρωπο. Αυτή την ελευθερία που οδηγεί τον άνθρωπο στην Αληθινή Αγάπη, τότε, σε περιμένει η ενορία σου!

Σε περιμένει η Εκκλησία να σου πει αυτή την Αλήθεια, την Αλήθεια που λέγεται Χριστός. Ο Χριστός σε περιμένει! Τα κατηχητικά άρχισαν! Έλα να μάθεις τι σημαίνει να είσαι της Εκκλησίας παιδί. Έλα να μπεις στη συντροφιά, έλα να μάθεις την αληθινή ζωή! Σε περιμένουμε στα κατηχητικά της ενορίας σου. Μάθε γι’ αυτά. Αναζήτησέ τα, και θα βρεις εκεί τη γνώση της Αλήθειας, την Αληθινή Αγάπη, τη συντροφιά, αυτό που χρειάζεσαι για να δώσεις νόημα στη ζωή σου!» αναφέρεται στο κάλεσμα του Μητροπολίτη.

Δείτε το βίντεο

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου